tiistai 2. heinäkuuta 2013

Nakkien kanssa iltalenkillä

 
J: Mä sain tänään ihan älyttömän söpöä lenkkiseuraa kahdesta koirakaverista (ja yhdestä pojasta tietty!). Käytiin Teemun porukoiden luona ja otettiin heidän koira ja hoitokoira mukaan ja lähdettiin pienelle lenkille.. Hauvelit oli ihan fiiliksissä! Tehtiin varmaan joku tunnin lenkki ihanissa maisemissa ja tuli kyllä taas todettua, että on täällä Salossa kyllä ihan nättejäkin maisemia. Onneksi otin kameran mukaan!
Mun hauvavauva kuume muuten kasvoi näiden kaverien myötä aikamoisesti.. Onneksi meidän uuteen kämppään ei saa viedä lemmikkejä, joten voin hautaa haaveeni perheenlisäyksestä samantien. ;)
 
Tällä hetkellä mun pitäisi olla jo nukkumassa.. Olin maanantaina ja tänään iltavuorossa siellä uudessa perheessä ja huomenna pitäisi mennä aamuun, eli ennen kasia. Apua, miten pääsen taas ylös kun olen tottunut nukkumaan kauemmin? Päivät ovat onneksi menneet ihan nopeasti ja ne lapset ovat ihan hauskoja! Huomisen jälkeen alkaakin neljän päivän loma, joka taitaa olla sitten pisin tänä kesänä.. Nyt siis nukkumaan, että jaksan taas huomenna touhuta kaikkea kivaa. Öitä!

4 kommenttia: