sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

lauantai parhaassa seurassa


R: Oltiin jo kauan sitten sovittu kavereiden kanssa, että vietetään tänä viikonloppuna tyttöjen viikonloppua. Tuntuu että nykyään pitää sopia ihan mielettömän aikasin kaikki tapaamiset, että kaikille sopii. Ja vaikka sopisi miten ajoissa, niin silti kaikille ei sovi, aina jollain on töitä, muita menoja tms. Nyt kuitenkin saatiin melkeen koko porukka kasaan ja ehdittiin tehdä vaikka mitä. Perjantaina mentiin pelaamaan korista, oli älyttömän hauska pelata oikeassa salissa kovia pelejä. Vaikka katukoris onkin hauskaa, niin kyllä salissa pelaaminen on sitä oikeaa korista.. Alkoi muuten ihan kamalasti tehdä taas mieli kentille, haluaisin niin kovin pelata joukkueessa taas ensi kaudella (kuten Jennakin..).

Lauantaina aloitettiin aamu herkullisella brunssilla! Meillä oli vaikka mitä hyvää mm. tuoreita hedelmiä, mansikoita, Ellin leipomaa patonkia, croissantteja, smoothieta, kuoharia.. Oli hauska istua rauhassa, syödä ja jutella. Kyllä tällaiset kotibrunssit on kivoja, eipä tarvitse ainakaan jonottaa hakemaan ruokaa, taistella viimeisistä croissanteista tai huutaa kilpaa naapuripöydän ihmisten kanssa.. Brunssin jälkeen suunnattiin Hanhivaaraan keilaamaan. Saatiin alkukesän voitetusta streetbasketista ilmaisia keilauslippuja, joten oli hyvä syy mennä keilaamaan. Keilaaminen on muuten yllättävän hauskaa, sitä pitäisi harrastaa useamminkin! Muutaman tunnin keilaamisen jälkeen mentiin kaupan kautta Ellin luokse istumaan iltaa. Tehtiin hyvää ruokaa (tacopitsaa, mmmm), juotiin vähän viiniä ja pelattiin Trivial Pursuitia, ihan parasta! Illalla just ennen kun nukahdin, mun viimeinen ajatus oli, että tällaisia rentoja rentoja "kaveripäiviä" pitäisi viettää useamminkin. Oli hauskaa, kiitos tytöt!

15 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, maistuis mullekin!! :))

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. te siis varasitte salin? oliko se kallista jos varaa kaveriporukan kanssa 1-2tunniksi? mullakin on kauhea hinku päästä pelaamaan pitkästä aikaa!

   Poista
  2. Ei onneksi tarvinnut varata, me oltiin tuttujen poikien kanssa pelailemassa heidän vuorolla :)

   Poista
 3. Thank you so much for your sweet comment on my blog and for your follow! I follow you back now! Hope we keep in touch - Lots of lovely Love :) Kyra
  FOLLOW MY BLOG // TELL ME // I FOLLOW YOU BACK!

  VastaaPoista
 4. Kotibrunssit on parasta! Näyttää niin herkulle :) Niitä pitäis kyllä järkkäillä useemminkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu oli kyllä hyvää, useammin pitäisi kerätä kaverit koolle ja mennä brunssille ;) Siis ihan vaikka ravintolaan tai jonkun kotiin!

   Poista