keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

kyl Turku on ihana


R: Miten on mahdollista, että aina unohtaa miten kaunis oma kotikaupunki on? Eilen lähdettiin iltakävelylle ja otin kameran mukaan. Käveltiin ihanassa auringonpaisteessa Samppalinnan puiston läpi jokirantaan, jossa ihmeteltiin miten paljon hyväntuulisia ihmisiä oli liikenteessä, vaikka oli myöhäinen arki-ilta. Jatkettiin matkaa aurajoen rantaa pitkin terassien ohi Tuomiokirkolle, jossa ylitettiin joki ja käveltiin toista rantaa Vartiovuoren puistolle asti. Kiivettiin rappuset puistoon ja käveltiin puiston läpi käsityöläismuseolle, jossa en ollut ennen edes käynyt. Ihasteltiin aluetta porttien raosta ja mietittiin, että sinne pitäisi mennä joskus. Asutaan ihan lähellä kahta Turun kauneinta puistoa, mutta ei olla kummassakaan käyty ottamassa aurinkoa tai piknikillä tänä kesänä, miten se on mahdollista? Jotenkin niiden olemassaolo unohtuu aina.

Ihmiset, matkustakaa Turkuun! Täällä on ihana aurajokiranta, jokilaivoja, kauniita puistoja ihan keskustassa, Jakke Jokilautta, ainakin sata Hesburgeria, kauniita naisia, ruma kirjastosillan rakennustyömaa, tori, jossa myydään kaikkea mahdollista, Ihana-kirppis ja mielenkiintoisia brunssipaikkoja. Turku on siis paljon muutakin kun Ruisrock, vaikka sitä ei ainakaan blogien perusteella tällä hetkellä uskoisi.. Tää turkulainen ottaa nyt iltapalaa ja laittaa leffan pyörimään, bye!

8 kommenttia:

 1. turku<3 on nyt jo ikävä, kun oon ollut kesän muualla, mitä tapahtuukaan kun muutan syksyllä kokonaan pois turusta :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti oikeen käydä sun blogista lukemassa että mihin muutat, oli jotain syystä mennyt ihan ohi. Onnea opiskelupaikasta, onneksi turku ei ole kaukana ;)

   Poista
 2. Turku on kyllä ihana varsinkin kesällä! :)

  VastaaPoista
 3. Kävin ihan ensimmäistä kertaa Turussa viime sunnuntaina, ja oli kyllä just niin kaunis ja erilainen kaupunki kun olin ajatellutkin! Juuri tuolla Vartiovuoren puistossa lenkkeiltiin koiran kanssa.. ja siellä näytti olevan tosi moni piknikillä ja hengailemassa:) Jos ei ois ollu sunnuntai ja töihinmeno seuraavana päivänä, niin oltaisiin varmasti käyty jollain niistä ihanan näköisistä ravintolalaivoista sidukalla... mut ens kerralla sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa! Juu puistoissa on kyllä aina porukkaa hyvin, eilen mäkin pääsin vihdoin piknikille :)

   Poista
 4. Oivitsi, miten ihanan väriset shortsit :) mun pitäis lauanaina suunnata turkuun siskon luo enkä malta oottaa miten ihania kuvia siel pääsee ottaan :))

  VastaaPoista