sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Kyl Raum o aina Raum


J: Mä oon aika varma, että tuota otsikkoa on tullut käytettyä kerran jos toisenkin ennen tätä, mutta se vaan sopii niin loistavasti taas kerran! Lähdin perjantaina siis pitkästä aikaa Raumalle, jossa juhlittiin pitsiviikkoa ja oli Mustan Pitsin Yö. Vietettiin ilta tuttuun tapaan Sallan kämpillä hengaten ja kaupungilla kierrelen. Kävin ensimmäistä kertaa Raumalla sijaitsevassa Julkkisgalleriassa, voin kyllä suositella! Siellä oli ihan mahtavia karikatyyrejä ja varsinkin parin siiderin jälkeen ne naurattivat entistä enemmän.. Voin todellakin suositella paikkaa.
Loppuillasta otettiin suunnaksi Panama Joen avajaiset. Raumalle avattiin uusi yökerho, tosin mun mielestä se oli vaan Onnela jossa työntekijöillä on leit kaulassa. Ihan hauska ilta kuitenkin, pääsin pitkästä aikaa tanssimaan ja törmäsin esimerkiksi Riikkaan, jonka blogia olen lueskellut pidemmän aikaa!

Rauma on todellakin parhaimmillaan aina pitsiviikkona ja nytkin tuli vähän haikea fiilis, kun tajusin etten oikeasti tule enää koskaan asumaan siellä! Vaikka ei se kyllä talvipakkasilla tai syksyn pimeinä iltoina ole tosiaankaan yhtään niin kiva.. Raumalta jatkettiin lauantaina Turkuun, joka on muuten myös aivan parhaimmillaan kesällä ja DBTL:än aikoihin. Siellä mä onneksi tulen asumaan jo ensi viikolla. Tulee muuten todella kiireinen viikko muuton ja kaiken muun kanssa, joten pahoittelen jo nyt jos postaustahti hiljenee entisestään.. Mulla olisi vaikka mitä asiaa, mutta vuorokaudesta loppuu tunnit kesken. Tästäkin vuorokaudesta alkaa tunnit vähetä, mutta pakko katsoa vielä ennen nukkumaanmenoa yksi leffa ja syödä vähän sipsejä. Mites teillä muilla meni viikonloppu?

1 kommentti:

  1. Kaveri sanoi kans, että se uus baari on vaan "Onnela uusilla tapeteilla" :D Eli en vissiin kauheesti missannu näistä avajaiskekkereistä!

    VastaaPoista