keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

koripalloilijat lentopallokentällä

J: Mitä tapahtuu kun pari koripalloilijaa heitetään lentopallokentälle? Hauskoja kuvia sieltä ainakin sai, samoin kun jalanpohjat täyteen naarmuja ja hiekkaa joka paikkaan.. Silti oli kivaa, se on kyllä pääasia, oli kyseessä sitten laji kuin laji! Ai että, kun tekisi mieli mennä taas pelailemaan kun katselen näitä kuvia..


Oikeastaan kuvia katsellessa tekisi mieli lähteä ihan mihin vaan urheilemaan. Lenkille, korista, salille.. Jotain edes! Olen taas panostanut tässä parin päivän aikana tähän syömiseen enemmän kun mihinkään liikuntaan.. Kuntosalista puheenollen, en ole hankkinut tähän reilu kuukaudeksi salikorttia minnekään täällä Salossa, kun tiedän elokuun alussa olevan muuton Turkuun. Riikka painostaa mua liittymään Motivukselle jäseneksi, jotta voitaisiin treenailla yhdessä. Se on toki ihan jees, mutta tiedän etten tuu löytämään mistään yhtä kivaa salia kun Fitness Firts St Albansissa. Mä niin rakastuihin siihen paikkaan, kaikki ihmiset olivat tosi mukavia, päivisin oli ihanan rauhallista ja hintakin oli reilusti vähemmän jumppien kanssa mitä Turussa saa maksaa pelkästä kuntosalista.. Onneksi on yo-jumpat, joissa varmaan tulee käytyä nyt kun Turussa asuu. 


Kesä menee siis varmaan ihan vaan lenkkeillessä ja korista pelaillen, ellen sitten sorru ja osta vaikka kymppikorttia jonnekin, sitä olen vähän harkinnut. Sen voisi käyttää vaikka joskus syksyllä loppuun jos ei kesällä ehdi kuluttaa kaikkia kertoja. En vaan tiedä minne. Kävin viime kesänä msportissa ja se oli suoraansanottuna aika fail.. Tai ainakin sillon oli, en tiedä onko edistystä tapahtunut tässä vuoden aikana. Osaako joku Salolaisista lukijoista suositella jotain (halpaa) salia? Uimahallilla käyn yleensä, mutta sekin on kiinni elokuuhun.. Tylsää! Tänään on pakko varmaan mennä illalla lenkille, ulkona olisi juuri sopiva sateinen ilmakin. ;)

3 kommenttia:

 1. Mä kanssa mietin että mihin salille sitä ottaisi ensi syksynä jäsenyyden..elixia ja motivus ovat nyt vaihtoehtoina, tavallaan haluisin mielummin elixiaan mutta motivus on kai vähän halvempi. .mitäs riikka tykkää motivuksesta, suositteletko?:-D yoliikunnan sali on nimittäin mun osalta nähty:vaikka jumpat on kai ihan ok niin sali on sillipurkin kokoinen ja täynnä miehii haha:-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mäkään en kyllä sinne yliopiston salille menisi :D Riikka ainakin mulle on kehunut Motivusta ja itse kävin siellä kerran ja oli ihan ok. Tietty kaikki salit tuntuvat kivemmilta kun on kauemmin käynyt siellä.. Motivus taitaa olla Elixiaa halvempi!

   Poista
  2. Joo mä tykkään Motivuksesta. Samalla kortillahan saa käydä Brahessa tai Centrumissa, mä käyn aina Centrumissa. Motivus on mun mielestä melko edullinen, esim. cityshopparin kesäekstrassa oli just kampanja että sai 5kk kolmen hinnalla, maksoin 150e siis salista joulukuun alkuun, ei paha! Harmi että se kampanja loppui jo, mutta samantyylisiä tarjouksia on aina joskus. Jos pystyy, niin voi ottaa aleaika-kortin, joka on halvempi. Se toimii niin, että saa treenata halvemmalla ns. aleaikoina. Eli sillä ei pääse treenaamaan arkisin klo 16-19.30, paitsi jos haluaa maksaa 2e lisämaksun. Sopii siis täydellisesti opiskelijalle, joka pystyy välttelemään kiireisintä iltaa! Motivuksen sivuilta löytyy paremmin tietoa ;)

   Salina Motivus on kiva, sopivan rauhallinen päivisin, tilava ja valoisa. Laitteet on uusia ja irtopainojakin löytyy. Siellä on tavallisten laitteiden lisäksi vielä toinen "sali" jossa on irtopainoja, penkkipunnerruspaikkoja, kyykkypaikkoja jne. Eli mahdollisuus monipuoliseen treeniin! Mä itse tykkään myös erillisestä venyttelyhuoneesta, jossa on aina rauhallista, hyvin tilaa ja mahdollisuus venytellä pidempäänkin. Jumpissa en ole käynyt, joten niistä en nyt osaa sanoa mitään.

   Poista