torstai 11. heinäkuuta 2013

herkullinen piknik


R: Onpas päivä mennyt nopeasti, justhan mä aamulla istuin tässä koneella ja kirjoittelin asupostausta. Lähdin aika pian sen jälkeen Saloon, piti palauttaa auto ja oltiin sovittu Jennan kanssa että mennään käymään iltatorilla. Salossa ei kyllä koskaan ole yhtä paljon ihmisiä, kun kesäisin iltatoripäivinä. Torstai-iltaisin torilla näkee kyllä tosi värikästä porukkaa, peräkylien juntteja, jotka lähtevät kaupunkiin kerran kesässä, kesälomalaisia lapsineen, teinejä jotka kokoontuvat jokirannassa ja polttavat salaa tupakkaa jne. Hauska miten niin erilaisia ihmisiä yhdistää se, että iltatorille on päästävä vähintään kerran kesässä.

Me päätettiin mennä torin viereiseen puistoon piknikille, käytiin ostamassa vähän eväitä Punnitse&Säästästä. Mä olen käynyt kyseisessä kaupassa kerran Skanssissa, mutta jostain syystä meni vähän ohi miten iso valikoima siellä on kaikkea. Luulin että myynnissä on enimmäkseen vaan niitä kuivattuja hedelmiä, erilaisia pähkinöitä ja muita irtomyyntituotteita. Mutta siellähän oli vaikka mitä! Olisitte kuulleet miten Jenna kiljahteli kun löysi hyllyistä monia Englannista tuttuja tuotteita, mm. Kettlesin salt & balsamic vinergar -sipsejä ja erilaisia toffeita. Pähkinöiden lisäksi ostettiin lopulta pari pientä pussia sipsejä ja tuollaista tosi hyvää laku toffeeta, nam! Torilta haettiin vielä Kurilan moniviljapatonki puoliksi ja mansikoita, täydelliset piknikeväät. Mietittiin niitä salt & vinegar-sipsejä syödessä, että jos laittaa silmät kiinni niin voi kuvitella istuvansa Lontoossa Hyde Parkissa. Harmi että oikeasti oltiin ihan vaan Salossa. Vaikka kyllä tänään taas tuli sellanen fiilis, että Suomen kesä on ihan paras, ei täältä kesällä kannata minnekään lähteä!

4 kommenttia:

  1. kun selas nopeeta niin ihmettelin et mitä oliko tossa kaksi samaa kuvaa, mutta te näytitte niin samalta nelos ja kutos kuvassa. :D noh ehkä siksi kun ootte kuitenkin kaksosia.. heh.

    VastaaPoista
  2. Nam, herkullisia eväitä..

    VastaaPoista