lauantai 13. heinäkuuta 2013

Hapsuista

Hapsupaita TkMaxx
Shortsit Stradivarius
Kengät Converse
Laukku Camden Market
Sormus Primark

J: Tässä vähän kuvia mun torstain asusta. Piti tulla postailemaan ne jo eilen illalla, mutta en sitten ehtinytkään. Käytiin siis Riikan kanssa iltatorilla (tai lähinnä piknikillä) ja päädyttiin lopulta meidän vanhan kotitalon kautta ala-asteen pihalle kuvailemaan asuja. Tuli ihan jännä olo kun ajeli siellä vanhoissa kotimaisemissa, ihan kun ei olisi koskaan pois ollutkaan! Vaikka nytkin vanhempani asuvat vaan muutaman kilometrin päässä..
Näitä kuvia katsellessa asu vaikuttaa jotenkin tylsältä. Hapsupaita on ostettu jo maaliskuussa, mutta pääsi nyt vasta ekan kerran käyttöön! Conversetkin taisi olla vasta toista tai kolmatta kertaa. Ne ovat niin ihanat, että harkitsen aina tarkkaan viitsinkö laittaa ne. Ne eivät saa likastua, tiedän etten saa mistään samanlaisia ihan äkkiä kun nuo hajoaa! Ja mut tuntien conssit tuhoutuu alle parissa vuodessa..
 
Tänään olisi sitten vuorossa päiväretki Hankoon! Siitä onkin jo vuosia kun olen siellä viimeksi käynyt.. Onko jotain vinkkejä, missä kannattaa käydä? Kahvila, kirppis, ranta..? Nyt on niin ihanaa ilmaakin luvattu, että ties vaikka päädyttäisiin ottamaan aurinkoa ja uimaan.. Ensin kuitenkin aamupalaa!
 
Mitäs muuten tykkäätte hapsupaidasta?

4 kommenttia:

 1. Ei vitsi miten kivat Converset!!

  VastaaPoista
 2. Teidän kuvat ja asukuvat on muuten todellakin ollut nyt parempia, jotenkin ajan kanssa otettuja ja niistä näkee, että te oikeasti nautitte kuvaamisesta ja noh, ootte taas päässy takaisin samaan maahan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos! Ihana huomata, että se välittyy sinne ruudun toiselle puolelle <3

   Poista