maanantai 1. heinäkuuta 2013

Dream


J: Suomessa ollaan. Ihan epätodellinen fiilis vieläkin. Tuntuu, että olen vaan käymässä ja parin viikon päästä pakkaat taas kamani ja lähden Englantiin. Mutta ei, mä en lähde kun Turkuun sitten kun seuraavaksi pakkaan kamani.. Lähdin siis lauantaia aamulla St Albansista kohti Suomea. Koko perjantai ilta oli tosi haikea ja lauantai aamu varsinkin, kun piti sanoa viimeistä kertaa heippa kaikille. Sanoin kaikille heippa ja sain aivan ihania läksiäislahjoja perheeltäni. Pojat olivat tehneet hienot kortit, sain Union Jack -topin ja tatskoja (:)) ja mun ehdoton suosikki on tuo upea kaulakoru. Se on niin ihana, ihan mua. Sitä katsellessa en koskaan unohda au pair -vuottani. En kyllä muutenkaan unohtaisi.

Tässä parin päivän aikana on tapahtunut jo vaikka mitä. Lauantaina Teemu haki mut kentältä, käytiin piknikillä, juotiin skumppaa ja juteltiin pitkään yöhön esimerkiksi meidän tulevan kämpän sisustuksesta. Sunnuntaina syötiin aamupala rauhassa, lueskeltiin lehtiä, ajeltiin Salossa, käytiin kirppiksellä ja mä kävin moikkaamassa mun tulevia hoitolapsia. Illalla kokoonnuttiin reilu kymmenen hengen kaveriporukalla ensin pelailemaan korista ja sitten grillailtiin. Ihan mahtavat pari päivää kyllä ollut. Eilen sitä taas tajusi kuinka paljon olenkaan kaivannut noita rentoja sunnuntaita, jolloin voi pelata pari tuntia korista auringonpaisteessa ja paikalla on tietty oman siskon ja veljen lisäksi iso porukka muitakin kavereita. Niin parasta. 

Mulla alkaa 1,5h päästä hommat siellä uudessa perheessä. Menen hoitamaan kahta lasta heille kotiin. Tällä kertaa kyseessä ovat tyttö ja poika, vähän erilaista siis kun kahden pojan kanssa. Vähän jännittää, mutta eiköhän se siitä. Vaikuttavat todella mukavilta näin parin vierailun jälkeen. Mä lupaan, että tästä päivästä eteen päin alan myös vähän panostamaan tähän blogiin. Luvassa mm. asukuvia, kunhaan saan vaan mun tavarani järjestettyä siihen uskoon, että löydän täältä huoneesta jotain. Niin ja enää neljä viikkoa muuttoon, joten muuttojuttujakin tiedossa.. ;) Hauskaa viikkoa kaikille!

9 kommenttia: