keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

asu ja matkakuumeilua


housut Seppälä
toppi H&M
liivi Bershka
kengät Matalan
reppu Primark (Jennan)
korut Ebay

R: Viime lauantaina halusin päälleni jotain rentoa, sellaisen asun joka sopisi aamun brunssiin, keilailuun ja vielä illaksikin. Päädyin uusiin alelöytö-housuihini, jotka ostin viime viikolla Seppälästä. Hyvä löytä kyllä, ei voi muuta sanoa! Mä tykkään yhdistää tollaset rennot housut kireään yläosaan, tuubitoppi ja farkkuliivi sopi mun mielestä kivasti tohon asuun. Oikeastaan toi sama yläosayhdistelmä sopii mun mielestä aika moneenkin alaosaan, jos pelkkä toppi tuntuu liian tylsältä. Repun lainasin taas Jennalta, vähän mua harmittaa etten ostanut itselleni samanlaista Primarkista. Muistan kun kerran jo kävelin pitkin kauppaa samanlainen reppu mukanani, mutta sitten kuitenkin jätin sen ostamatta, miksi miksi miksi?

Primarkista tuli mieleen, mulla on ihan uskomattoman kamala Lontoo-kuume. Olisin kovin halunnut ehtiä sinne vielä maaliskuisen reissun jälkeen uudelleen (tai siis neljättä kertaa) Jennaa moikkaamaan, mutta en sitten töiden ja opiskelujen takia ehtinyt. Nyt ollaan Jannen kanssa puhuttu, että olisi niin siistiä päästä Lontooseen vielä ennen kun mun harjoittelu alkaa. Eli ennen syyskuuta. Jos ei nyt loppukesästä päästä sinne, niin pitää varmaan odottaa ensi kesään, koska haluaisin ehdottomasti päästä näyttämään Jannelle kesäisen (tai syksyisen) Lontoon. Onhan se ihana kaupunki talvellakin, mutta parasta olisi sillon, kun pääsee puistoihin piknikille ja voi muutenkin hengailla ulkona ja kävellä pitkin kaupunkia. Olen katsonut matkoja myös muualle, mutta jokin siinä Lontoossa kiehtoo kyllä kovin. On kyllä rankkaa tämä jatkuvassa matkakuumeessa eläminen. Hahhaa, oikeaa kuumetta mulla on ehkä kerran viidessä vuodessa, matkakuumetta koko ajan. Kärsiikö joku samasta ongelmasta?

10 kommenttia:

 1. minä kärsin ainakin kanssa ihan kroonisesta matka- ja lontookuumeesta :D

  VastaaPoista
 2. Kroonisen matkakuumeen kanssa on oikeesti rankka elää :D Ihme levottomuus koko ajan, kun ei ole mitään matkaa, jota vois jo odottaa. Kuvittelen koko ajan etten ikuisuuteen oo ollut missään, vaikka keväälläkin oli kolme ainakin viikon reissua Espanjassa, Virossa ja Nycissä... Sitä virallista kuumetta ei oo kyllä tainnut olla ikuisuuksiin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo mäkin kävin kuitenkin vaan kahdesti Lontoossa, Amsterdamissa ja Lissabonissa keväällä.. Ja silti haluan jonnekin :D pahinta on just se, kun ei ole mitään varattuna ja ei tiedä koska seuraavaksi pääsee reissuun!

   Poista
 3. täällä ilmottautuu:D aina matkakuume:DD

  VastaaPoista
 4. Täällä on matkakuume myös koko ajan! Mä vaan aina haluan kaikkiin etelän kohteisiin :D

  VastaaPoista
 5. Kyllä, kroonista matkakuumetta havaittu myös täällä! Vaikka elokuun alussa olen menossa Tukholmaan ja syyskuussa Köpikseen niin silti haaveilen jo joululahjaostosreissusta Tukholmaan marras-joulukuussa. Tää on ihan toivotonta!!! :D
  Muttä tämän viimeismmän haaveen pistän jouluihmis-reetan piikkiin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mulla on varmaan sama "ongelma" Lontoon kanssa kun sulla Tukholman, ne on kyllä molemmat ihania kaupunkeja! Haluaisin ehtiä edes sellaiselle päivä Tukholmassa -risteilylle nyt syksyllä..

   Poista