sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

alennusta alehinnoista

Mustat Nly Shoes sandaalit*10,95e (alkuperäinen hinta 34,95e)

Keltainen Sally&Circle merkin neulepusero* 11,95e (29,95e)

Raidallinen Nowehere kauluspaita* 18,95e (79,95e)

R: Tein tänään muutaman ihan täydellisen löydön Nellyn alesta*. Mä olen etsinyt pitkään keltaista neuletta, siitä olen muutaman kerran täällä blogissakin kirjoittanutkin. Olen myös kertonut, että vaikka omistan kymmeniä pareja kenkiä, niin en omista yksiäkään kunnollisia kesäsandaaleja. Olen myös jo pidemmän aikaa himoinnut pystyraitaista, mustavalkoista kauluspaitaa. Nyt löysin nämä kaikki Nellyn alesta huomattavasti normaalia halvempaan hintaan. Eniten olen fiiliksissä tosta raitapaidasta, se on niin kiva viileneviin kesäiltoihin (ja syksyksi)!

Koodilla 20SALE saa tämän ja huomisen päivän ajan -20% alennusta kaikista Nellyn* alennetuista tuotteista, joten sieltä voi oikeasti tehdä mielettömän halpoja löytöjä, kuten mäkin tein. Kokojakin tuntui olevan vielä tosi hyvin jäljellä, vaikka yleensä tuntuu että suosituimmat koot (esim. kengissä 38-39) myydään alessa loppuun heti. Pitäisi varmaan joku päivä lähteä kiertelemään kauppoihinkin loppualeja, yleensä niistä tekee parhaat löydöt.. Tänä vuonna en kierrellyt oikeastaan ollenkaan alennusmyynneissä, muutamassa kaupassa olen käynyt, mutta jostain syystä olen aina eksynyt sinne uutuuksien puolella.

*=mainoslinkki. Postaus toteutettu yhteistyössä Nellyn kanssa.

2 kommenttia: