maanantai 17. kesäkuuta 2013

Voi surku!


J: Kirjottelin joskus viime viikolla blogin Facebook-sivuilla, että löysin ihan täydellisen kämpän. Laitoin siitä heti kyselyä sähköpostilla ja seuraavana päivänä sain ilmoituksen, että halukkaita on paljon ja meitä pyydettiin laittaa avoin hakemus vuokraajalle. Kirjoitin ja hioin kauan sitä viestiä ja meidän onneksemme päästiin muutaman muun kanssa näyttöön kymmenistä hakijoista. Näyttö oli tänään ja Teemu meni sinne. Näytön jälkeen hän laittoi mulle viestiä hyvillä mielin, että vuokraisännät olivat "tykänneet" meistä ja kertoi asunnon olleen yhtä täydellinen kun kuvissakin. Pari tuntia sen jälkeen tuli viestiä, ettei saatu kämppää. 


No okei, se oli aika kallis. Ei ollut autopaikkaa, eikä saunaa. Oli antenni, eikä kaapeli (tähän ei mulle ole niin tärkeää..;)) Oli myöskin erilainen liesi mitä nykyään, eli oltais jouduttu ostaa paistinpannusta lähtien kaikki uudet välineet keittiöön. Asunto oli kuitenkin ihana, joten harmitti kyllä paljon. Pian näiden uutisten jälkeen lähdin tyttöjen kanssa kaupungille. Käytiin kahvilla, parissa kaupassa ja ihasteltiin St Albansin maisemia kellotornista käsin. Illalla mentiin Millalle testipakkailemaan ja katsottiin Piin elämä. Hetki sitten kävelin auringonlaskiessa kotiin hymyssä suin. Olin unohtanut jo koko asunnon.


Home is where your heart is. Ei ehkä saatu juuri sitä täydellistä kämppää, mutta voidaan saada joku muu vielä ihanampi. Saan kuitenkin ennemmin tai myöhemmin muuttaa elämässäni ensimmäistä kertaa yhteen jonkun toisen kanssa, ja vieläpä sellaisen ihan täydellisen pojan kanssa. Saan myös asua pitkästä aikaa samassa kaupungissa maailman parhaan siskon ja monen rakkaan kaverin kanssa, ja puolen tunnin matkan päässä muusta perheestä. Ehkä se on kuitenkin tärkeämpää kuin ne parkettilattiat ja astianpesukone, vaikka olisi nekin ihan kivoja..

Ps. Jos joku tietää elokuun alussa vapautuvan kaksion Turusta, niin ottakaa rohkeasti yhteyttä. Jenna kiittää!

4 kommenttia:

  1. Olipa ihana postaus! muakin hymyilyttää :)

    Ihan satavarmasti löytyy vielä se oikee asunto!

    VastaaPoista
  2. hauskat kuvat susta! :)

    VastaaPoista