maanantai 3. kesäkuuta 2013

täydellisten ballerinojen metsästys - fail


R: Tilasin vähän aikaa sitten H&M:ltä kahdet kengät ja Nellyltä ne keltaiset ballerinat, joista täällä jo kirjoitinkin. Kaksi paria näistä kolmesta lähti palautukseen ja tulin siihen tulokseen, että en ikinä löydä itselleni sopivia ballerinoja. H&M:ltä tilasin ihan tavallisest mustat halvalla, ajattelin että sopisivat työkäyttöön. Ballerinojen malli oli kuitenkin tosi outo, eikä materiaalikaan vakuuttanut. Myös ne Nellyn ballerinat olivat malliltaan ihan erilaiset kun odotin, hyvä ettei varpaat pursuneet ulos kengästä. Onko oikeasti olemassa ballerinoja, joissa varvasvälit ei näy? Olen saanut joskus aikoja sitten pakkomielteen (joka on lähtöisin Jennalta), että ballerinoissa varvasvälit ei saa näkyä.. Joko mulla on tosi oudonmalliset jalat, oudot pakkomielteet tai sitten olen sovitellut ihan vääränlaisia kenkiä.

Onneksi loaferit on taas muodissa! Ne istuu paremmin jalkaan, on tukevammat ja jotenkin ryhdikkäämmät. H&M:n paketista päädyin pitämään nämä mustat niittiloaferit, hyvä lisäys mun yllätävän vähäiseen kesäkenkävalikoimaan. Onhan se kiva käyttää kesällä muitakin kun converseja.. Mitäs mieltä te olette, loaferit vai ballerinat?

2 kommenttia:

  1. Loaferit! Myös mulla on samanlainen pakkomielle, varvasvälit ei saa näkyä kengissä. Ellei sitten tietty ole avokkaat tai muut kyseessä :D Balleriinojen metsästys on oikeasti ainakin itselleni ihan hirveää hommaa, ei sellaisia oikeanlaisia vaan löydy mistään!

    VastaaPoista
  2. mäkin tilasin keväällä parit erilaiset ballerinat hmltä, mutta eihän ne sopineet jalkaan mitenkään.. munkaan mielestä varvasvälit ei saa näkyä, on suorastaan rumaa mun mielestä, jos ballerinat on sen malliset..

    mulla on noi samat hennesin niittiloaferit ja ne on kyllä niin hyvät jalassa :)

    mä en osaa valita kummat on paremmat kun tykkään molemmista :)

    VastaaPoista