maanantai 10. kesäkuuta 2013

Täydelliset Converset!


J: Päätin joskus, että ostan nämä Converset itselleni "tuliaisiksi" Englannista. Nyt ne olivat Officen nettikaupassa -20% alessa ja ilmaset toimituskulut vielä, joten ei tarvinnut kahta kertaa miettiä laitanko ne tilaukseen. Ne ovat ihan täydelliset kengät kesäksi. Ihanaa vaihtelua niille ainaisille mustilla ja valkoisille, joita on nykyään joka toisen jalassa.. En edes tiedä saako näitä mistään Suomesta? Selasin nopeasti Spartoon Converset läpi ja siellä ei ainakaan ollut. Ja vaikka olisi, niin tuskin löytyisi £37 hinnalla! Aah noi on kyllä niin ihanat. Se kuka väittää, ettei shoppailu tee onnelliseksi ei ole löytänyt täydellisiä kenkiä ;)

Samasta paketista paljastui toisetkin kengät, niistä saatte pian kuvaa jalassa kun vaan ehdin kuvailemaan. Nyt vaihdan läppärin imuriin, adios ;)

10 kommenttia:

 1. Ahh, Converse *-* Noi on kyllä täydelliset. Muutenkin tuntuu että Englannissa on hirveästi enemmän erilaisia (ja halvempia) Converseja tarjolla kuin Suomessa - ja tietysti haluaisin ne kaikki. Vaikeaa, vaikeaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :) Mäkin just pähkäilen, että pitäsikö ostaa vielä toiset kotiin viemisiksi.. Ei kyllä taida laukkuun mahtua enää mitään :(

   Poista
 2. Vähän kivat! En oo ikinä nähny tommosii :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että noi on tullut nyt vasta keväällä joskus markkinoille. Törmäsin niihin itsekin vasta jokin aika sitten ekaa kertaa!

   Poista