lauantai 29. kesäkuuta 2013

parasta

R: Parasta tällä hetkellä...


..turun tori ja mansikat! Myös herneitä on tullut syötyä muutama litra ja lisäksi tajusin miten halvalla torilta saa kaikkea vähän ennen sulkemisaikaa.. Yhtenä päivänä raahasin kotiin mm. kilon persikoita eurolla, niistä saa vaikka rahkan ja banaanin kanssa hyvän smoothien.


..kirjat. Olen lukenut tässä kesän aikana jo muutaman kirjan ja paras tähän mennessä on ehdottomasti ollut Sofi Oksasen Puhdistus. Päätin että haluan lukea sen, ennen kun katson elokuvan. Kirja ylitti mun odotukset, oikeastaan mulla ei edes ollut kovin suuria odotuksia, jotenkin ennakkoluuloisena ajattelin että en pitäisi Sofi Oksasen kirjoista..


..Isadoran kulmakynä. Sain tämän vähän aikaa sitten blogin kautta testiin ja onneksi sain, en olisi varmaan itse tajunnut tätä ikinä ostaa, kun vaihtoehtoja kaupoissa on niin miljoonia. Monet kulmakynät, joita olen käyttänyt, ovat olleet liian "kovia", mutta tämän kanssa lopputuloksesta tulee tosi kiva. Plussaa siitä, että tuote on vedenkestävä.


..Dermosilin huulirasva. Jos ette ole testanneet, niin suosittelen. Dermosil oli mulle pitkään tosi vieras merkki, mutta nykyään olen koukussa tämän huulirasvan lisäksi merkin "porkkanarasvaan" ja täydellisen tuoksuiseen suihkugeeliin.


..Jenna. Jee, pitkästä aikaa sisko samassa maassa! Ja elokuun alusta alkaen mulla asuu monen vuoden tauon jälkeen sisko samassa kaupungissa. Ainakin asukuvia tulee näkymään nyt paljon enemmän täällä blogissa, itse ainakin olen sitä odottanut.

Mitä kivoja, maininnan arvoisia asioita teillä on elämässä tällä hetkellä?

1 kommentti: