tiistai 11. kesäkuuta 2013

Outfit of the day

J: Otin tänään pitkästä aikaa itselaukaisemalla asukuvia ja niistä tuli kyllä ihan törkeän huonoja. Pakko julkasta ne nyt kuitenkin kun a)kerrankin mietin mitä laitan arkena päälle ja b) kuvissa näkyy uudet kengät, jotka olivat siis samassa paketissa maailman ihanimpien conssien kanssa. Lisäksi tykkäsin asustani, kuvissa se ei ole kyllä ole yhtään eduksi. Huoh, onneksi ollaan pian taas Riikan kanssa samassa maassa ja saan kunnon asukuvia ;) Ja olen myös samassa maassa cappini kanssa, se olisi sopinut tähän asuun ihan täydellisesti!


Farkkupaita Stradivarius
Housut, toppi ja reppu Primark
Kengät Office

No eipä ne kengät kovin hyvin noissa kuvissa erottunut, tässä vielä lähikuvaa.. Kyseessä siis tavalliset valkoiset tennarit platformilla. Luulin tilatessa, että pohja olisi vielä paksumpi, mutta kyllä noikin menee!


Lupaan, että kengistä tulee joskus vielä parempia kuvia ;) Kävin tässä asussa kaupungilla kahvilla Millan, Idan ja yhden uuden suomalaisen au pairin kanssa. Hassua, kun me ollaan ihan lähtöfiiliksissä ja tänne tulee uusia. Vaikka tämä vuosi onkin ollut ihan mahtava, olen silti onnellinen, että olen pian lähdössä Suomeen! Nyt lähden hakemaan poikia koulusta. Ulkona sataa ja aamu oli yhtä kiukuttelua, saa nähdä miten iltapäivä tänään menee. 

Iskeekö platform tennarit?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti