keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Näitä maisemia en unohda

J: Muistin tänään, että mulla on vielä kivoja kuvia viime sunnuntailta postailematta. Käytiin Millan ja Idan kanssa St Albansin kellotornissa, jossa tytöt eivät olleet vielä ennen olleet.. Mä kävin siellä syksyllä kaksi kertaa yhden päivän aikana ja rakastuin sillon paikkaan. Nyt maisemat oli ehkä vielä kivempia, kun oli lehtiä puissa ja muutenkin vihreää. Tällä kertaa onnistuin bongaamaan jopa kotikatumme!


En kyllä saa koskaan tarpeekseni näistä ihanista maisemista. Kun melkein kuusi vuotta sitten ensimmäistä kertaa pääsin Englantiin, niin päätin heti, että joskus haluan vielä asua siellä. Nyt olen asunut täällä melkein kymmenen kuukautta ja vieläkään ei kyllästytä kivitalot, peltomaisemat, pikkupubit katuen varsilla, punaiset postilaatikot, vierivieressä olevat talot, aidatut takapihat, Starbucksit, Tescot ja kaikki muut mahdolliset ketjut, joita löytyy jokaisesta pikkukylästä.. Päinvastoin, voisin  hyvin kuvitella joskus asuvani täällä vielä uudestaan. Tällä hetkellä kuitenkin odotan innolla Suomeen pääsyä, uutta työtä ja tietty sitä uutta asuntoa! Suomi on aina se kotimaa, mutta Englanti tulee hyvänä kakkosena. Jotkut jutut täällä tuntuvat jo niin kotoisilta, etten tajua miten pärjään Suomessa ilman! Mainittakoon vaikka ne monta kertaa tunnissa Lontooseen kulkevat junat, kauppojen itsepalvelukassat ja ihmisten puheliaisuus..

Tasan kymmenen päivää muuten kotiinpaluuseen, kääks! Pojat ovat olleet ihan superihania tämän viikon ja se tekee kyllä lähdöstä vielä hankalamman. Kerroin heille eilen, että nyt mullakin on koti Suomessa (he aina ihmettelivät, kun sanoin etten tiedä minne muutan asumaan Suomessa) ja pienempi vastasi heti, että kysyy äitiltä voivatko he tulla Jennan kotiin käymään. Tänään hän istui koulun pihassa olevassa leikkijunassa ja sanoi ajavansa Jennan kotiin. Aaww. Ikävä kyllä tulee, jopa varmaan enemmän kun tänne Englantiin! 

Huh, tulipa taas tekstiä. Piti vaan julkasta nämä kuvat. Mun päässä menee tällä hetkellä miljoonia eriajatuksia ja tunteita ristiin rastiin ja hankala saada mistään kiinni. Piti tänään käydä katsomassa kaverin uutta kämppää, mutta hän peruikin ja nyt sitten makoilen taas vaan kotona ja katson Klaania. Oikeastaan ihan hyvä vaan, oli piiiitkä päivä ja nyt vähän väsyttää. 

3 kommenttia:

  1. Turun Wikkelle on tullu itsepalvelukassoja :D mutta silti, Englantia on aina ikävä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai on vai, siistiä :D Ikeassakin on jo kyllä ollut aika kauan, vois levitä muuallekin..

      Poista