maanantai 10. kesäkuuta 2013

mökillä mökillä mökillä


R: Terkkuja mökiltä Kemiöstä! Tultiin tänne eilen ja alunperin suunnitelmissa oli olla täällä ehkä yksi yö. Ei kuitenkaan tullut mieleenkään lähteä takaisin Turkuun vielä tänään, joten ollaan ainakin huomiseen, mutta varmaan vielä keskiviikkoon. Ihana kun ei ole mitään pakollisia menoja Turussa pariin päivään, perjantaina vasta tentti ja siihen voi hyvin lukea täälläkin.. Tänään on ollut yllättävän aurinkoinen päivä, aamulla näytti huonolta ja oltiin ihan varauduttu huonoon säähän, mutta sitten tulikin ihana ihana auringonpaiste! Monta tuntia pystyi ottamaan aurinkoa ja samalla sain luettua siihen tenttiin.

Ollaan grillailtu ja syöty muutenkin mielettömän hyvin, nyt ajateltiin pitää pieni mökkikuntopiiri ja sen jälkeen saunaan. Saa nähdä uskallanko heittää talviturkin, nyt tuulee melko kylmästi niin tuo meri ei ole kovinkaan houkutteleva, varsinkin kun ranta on tosi matala ja joutuu kahlaamaan  tosi pitkälle ennen kun oikeasti voi uida. Ehkä mä silti uskallan.. Heippa!

8 kommenttia:

 1. Ihania, suomalaisia kesäkuvia!! Mökillä on kesällä vaan niin kivaa ♥

  VastaaPoista
 2. Voi että että on ihania kuvia. Olen niiiin kateellinen kaikille mökillisill ihmisille, itse haluaisin niin kovasti mökkeillä kesällä :) Kellään sukulaisella ei kuitenkaan mökkiä ole joten ennen kun sellaisen itse ostaa niin ei ole paljon saumaa (tai vuokraa mutta ihan hirvittävät hinnat)

  Nauttikaa täysin siemauksin :)

  http://tartu-hetkeen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisa! Mä olen kyllä onnellinen (ja kiitollinen) että meillä on tuo mökki :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, oli kyllä kiva päästä mökkeilemään ;)

   Poista
 4. upeita maisemia! <3 Täydellinen blogi:)

  VastaaPoista