maanantai 17. kesäkuuta 2013

Lontoo yläilmoista

J:  Mun toiseksi viimeinen viikonloppu meni aivan liian nopeasti. Perjantaina katselin hyvässä seurassa muumeja ja Salkkarileffaa (jokaisen au pairin unelma perjantai!) ja lauantaina lähdettiin tyttöjen kanssa Lontooseen, jonne meillä oli vaikka mitä suunnitelmia.. Piti nähdä Camden, Brick Lane, Greenwich ja ehkä pyörähtää parissa kaupassa.. Ja mitäs me tehtiin?


Sunnattiin ensimmäiseksi Greenwichiin ihastelemaan maisemia ja tarkoituksena ottaa sellainen legendaarinen kuva, jossa se nollapituuspiiri kulkee jalkojen välistä. No, päästääkseen ihastelemaan sitä, olisi pitänyt maksaa £8 sisäänpääsy. Oltiin pihejä ja ei haluttu maksaa sitä.. Sen sijaan ihasteltiin vesisateessa Lontoon maisemia jälleen uudesta suunnasta ja kuvailtiin hetki ennen kun juostiin kaupan kautta takaisin overgroundille. Päätettiin mennä sadetta pakoon Westfieldiin, joka oli bad idea.. Sinne meni viikon palkka ja noin neljä tuntia meidän lauantaista. Tehtiin kyllä ihan parhaita löytöjä ja tytöt oli mitä parasta shoppailuseuraa ("Kumman otan? -Molemmat"). Mun shoppailujen perään kyseltiin jo, joten voisin esitellä ne pian! Loppuilta meni sitten Primrose Hillillä ihastellen maisemia ja jäätyen. Se on kyllä ihana paikka..Oon varmaan joka maanantai kirjottanut, että viikonloppu oli ihana ja blaablaablaa ja nyt on taas yksi tylsä uusi viikko edessä yms.. Viikonloput täällä on vaan niin siistejä, että pakko toistaa itseään.. Nyt kello lähenee taas kolmea, eli pian pitää hakea pojat. Jospa tänään ehtisin vihdoin salillekin illalla! Heippa!

9 kommenttia:

 1. I love it ! http://keathers.blogspot.fr

  VastaaPoista
 2. jotenkin niin ihania kuvia nää <3

  VastaaPoista
 3. Todella kauniita kuvia :) Etenkin viimeinen on aivan ihana!!

  VastaaPoista
 4. Hauska kääntää veistä haavassa tässä kohtaa, mutta kun oltiin Lontoossa noin vuosi sitten ja käytiin juurikin tuolla Greenwichissä... ei kanssa huvittanut maksaa sitä summaa kun paikka olisi ollut enää puolisen tuntia auki, ystävällinen virkailija vinkkasi että rakennuksen ulkopuolella oli pieni pätkä tätä nollapituuspiiriä missä me sitten otettiin omat kuvamme :) Tuo taitaa olla vain sellainen juttu mitä ei kauheasti huudella, tottakai on parempi että ihmiset maksaa sen sisäänpääsyn :) Ihana paikka muuten.

  VastaaPoista