perjantai 28. kesäkuuta 2013

Last Thursday in St Albans

J: Apua, nyt se vika päivä on sitten täällä.. Tuntuu edelleen niin oudolta, en oo vielä tajunnut lähteväni. Tai on vähän sellanen filis, että olisin menossa vaan Suomeen lomalle ja parin viikon päästä tulen takaisin St Albansiin.. Eilen oli ihana päivä! Kävin aamupäivällä Lauran kanssa kahvilla ja haikeista fiiliksistä huolimatta oli ihan kiva vaihtaa vikan kerran kuulumisia ihan irl ja sovittiin, että nähdään kyllä vielä joskus!


Join ekat ja vikat kahvit (+porkkanakakkua tietty) St Albansiin avatussa uudessa Costassa. Se oli ihana paikka! Kävelin kotiin puiston kautta ja ihastelin vielä maisemia. Harmi kyllä oli vähän synkkä päivä ja mulla vähän kiire, joten ei ehtinyt kauemmin kuvailla. Tosin mutama kuva sieltä on jo kertynyt! ;)


Iltapäivällä pidettiin eka ja vika piknik poikien kanssa lähipuistossa. Tihkutti vähän vettä, mutta levitettiin viltti ison puun alle ja istuskeltiin siellä syömässä.  Kuvailin itseni lisäksi heitäkin ja naureskelin myöhemmin kuvia katsoessa, kun jokaisessa jommalla kummalla oli suu auki (ruokaa suussa samalla of course) tai irvistys. Ihania lapsia ;)


Illalla mentiin suomalaisten auppareiden kanssa illalliselle King Harryyn, mun "lähipubiin". En tehnyt poikkeusta ja söin jälleen kerran hampparin. Moneskohan oli vuoden aikana..? Hampparin kanssa tietty omppusiideriä.. Ai että, hyvää ja halpaa siideriä tulee kyllä. Ja tyttöjä tietty! Ollaan jo tosin sovittu, että nähdään heti kun kaikki ovat Suomessa.. Mutta silti, ei se ole sama kun täällä!

Apua, meinasin alkaa tätä kirjoittaessa itkemään. Ei saa nyt, muuten se ei lopu koskaan. Nyt pakkailemaan ja siivoilemaan, heippa! Palailen sitten vasta Suomesta kun ehdin.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti