keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

kuulumisia ja kuvia instagramista

R: Tässä taas pieni kurkistus mun arkeen, eli mitäs kaikkea instagramin puolelle on tallentunut viimeisten vähän vajaan kahden viikon aikana.. Mua voi seurata instagramissa nimellä riikka_ni.


1. Greenzin salaatti työpäivän ja treenin jälkeen, nam! Aina yhtä hyvää. 2. Jokirannassa on ihania neulegraffitteja. 3. Viimeisenä työpäivänä kävelemässä haikein mielin töihin. Tässä vaiheessa en vielä tiennyt kauhuharjottelusta mitään. 4. Lukemista ja auringonottoa parvekkeella.


5-6. Brunssilla Fontanassa tyttöjen kanssa reilu viikko sitten. Fontanan brunssi oli ihana, mutta petyin ehkä vähän jälkkäreihin. Munkki maistui oudolta ja browniekin oli hassun makuista. Kaikki muut mun maistamat ruoat olikin sitten aika täydellisiä. 7. Ihana-kirppiksellä käymässä, siellä on kyllä niin ihanan näköistä.. 8. Sain Riinan mukana lehtiä briteistä ja tajusin tätä kuvaa katsellessa että olen lukenut vaan muutaman noista..


9. Jalat taas yllättäen, taisin olla matkalla töihin.. 10-11. Kuvailin maisemia kotimatkalla, ihan vaan siksi kun ei ollut kiire minnekään. 12. Maailman parasta suklaata, Fazerin tummaa appelsiinisuklaata. Mä en normaalisti kovin paljon tykkää suklaasta (tai siis muut karkit menee aina edelle..), mutta toi on täydellistä.


13. Janne halusi tavallisia lettuja ja mä banaanilettuja, tehtiin makuvertailua ja noi banaaniletut on älyttömästi parempia, niin maultaan kun koostumukseltaakin. Lettujen kanssa vaniljakastiketta ja tuoreita mansikoita, niin hyvää. 14. Kupittaan puistossa iltakävelyllä. 15. Syreeni! Äiti kuulemma häpesi mua kun en tunnistanut syreeniä :D 16. Converse ja K1X iltakävelyllä..


17. Päiväleffassa! Parhaita karkkeja ja kauhea kankkunen 3, oli muuten aika huono leffa. Tai kyllähän sen katsoi, mutta olisi harmittanut jos olisin maksanut siitä jotain, meillä onneksi oli ilmaisliput. 18. Ihana värikäs ilta, mä niin tykkään kesästä kun vielä kymmeneltäkin on ihan valoisaa. 19. Jennan ikivanhat boyfriend-farkut pääsi käyttöön. Sopivan rento viikonlopppuhengailuasu.. 20. Löysin pakastimesta monta pussia viime syksyisiä suppilovahveroita, tein piirakkaa josta tuli tosi hyvää. Tuli kyllä sienipiirakasta pelottavan paljon syksy mieleen.


21. Lakkasin pitkästä aikaa kynnet, tilasin Avonilta ihanan väristä kynsilakkaa. 22. Auringonottoa, uusi Trendi ja Dermosilin porkkanarasva, toimiva yhdistelmä.. 23. Kuumailmapallo lensi ohi! Se oli tosi lähellä, upea. Olisi ihan mielettömän siistiä päästä kuumailmapallolennolle. 24. Taas jotain kukkasia, joita en tunnista (äiti saa taas olla ylpeä musta..).

Sellaisia kuvia tällä kertaa. Kesä, valoisuus ja instagram-riippuvuus on kyllä huono yhdistelmä, kun koko ajan tekisi mieli päivittää uusia kuvia. Valoisaan aikaan on vähän mukavampi kuvailla kännykkäkameralla kun talven harmaudessa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti