sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Kun ei oo elämäs kerinny viel puoliikaan kokee, voi ihan luval olla vaan nuori ja sokee

J: Mulla oli sittenkin muutakin tekemistä juhannuksena kun istua nenä kiinni koneessa ja postailla. Toivottavasti teilläkin on ollut muuta tekemistä kun lukea blogeja juhannuksena! Tai siis viikonloppuna, täällähän ei edelleenkään sitä juhlittu..


Hyvää seuraa, paljon ruokaa, vesisade, liikaa juomaa.. Niistä oli aika pitkälti meidän juhannus tehty. Vietettiin neljän suomalaisen ja yhden saksalaisen voimin juhannusta täällä meillä. Oli kyllä hauskaa.. Kymmenen jälkeen mun host-perhe tuli kotiin ja jatkettiin iltaa Millan luona, jossa mm. tuhottiin mun salmari.. Millan brittiläinen host-isä tai saksalaisvahvistuksemme eivät kumpikaan suostuneet juomaan sitä, outoa! Oli varmaan yksi parhaista lauantai illoista täällä. Se oli samalla mun viimeinen iltani, eikä kyllä olisi voinut olla parempaa tapaa viettää se! Missään vaiheessa ei tullut mieleenkään lähetä vaikka clubille tai edes pubiin. Kävelin yöllä kotiin ja tytöt ystävällisesti saattoivat mut.. Normaalisti se matka kestää noin vartin, mutta eilen varmaan tunnin. Otettiin esimerkiksi vähän kuvia. :D


Okei, 25-vuotias NAINEN olisi ihan oikeasti voinut jättää tämän kuvan julkaisematta, muut oon ikuisesti lapsi. Tämä oli kuitenkin julkaisukelpoisin niistä parista sadasta kuvasta, joita sen reilu kilometrin matkalla otettiin.. 
Kaikesta huolimatta mä keräilin itseni tänään jo ennen kymmentä sängystä ylös ja suunnistin vikaa kertaa Lontooseen paniikkishoppailemaan. Melkein kaikki tarvittava, ja muutama heräteostos, tarttui mukaan.. Enää pitäisi hankkia vähän tuliaisia, niin olen valmis palaamaan Suomeen. Olen nyt niin väsynyt, etten jaksa stressata sitä, että tämä oli mun viimeinen viikonloppuni täällä ja viikon päästä tähän aikaa pitäisi stressata jo uuden duunin aloittamisesta. Säästän panikoinnin ja stressaamisen ensi viikkoon, se tulee varmasti näkymään täällä blogin puolellakin.. 

4 kommenttia: