keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Kiinnostaako asukuvat?

Toppi H&M
Hame Ebay
Kengät Converse
Farkkutakki Mango
Laukku Primark
Rannekorut Primark/New Look
Korvikset Next

J: Asu niinkin kaukaa kun viikon takaiselta sunnuntailta! Kyllä mä sitten odotan, että olen taas samassa maassa kaikkien ihanien asukuvaajien kanssa ja voin postailla vaikka oikeana päivänä oikean päivän asua! Riikka laittoi mulle whatsappissa just yksi päivä viestiä, että on löytänyt kivan kuvailupaikan.. Innolla odotan, mikä se on! ;) Lisäksi oon taaaas vähän shoppaillut tässä viime aikoina ja odotan, että pääsen käyttämään kaikkia ihania vaatteita! Tai kyllähän mä niitä täälläkin käytän, mutta useasti arkena lasten kanssa ollessa tulee pukeuduttua kolitseihin, huppariin, korisshortseihin ja t-paitoihin. Hameessa, farkkushortseissa tai tiukassa topissa ei olisi kiva pelailla futista, hyppiä trampalla tai muuten vaan leikkiä ja juoksennella tuolla pihalla! Tiedätte varmaan mitä tarkoitan.
Mulla on muuten joku hamekausi menossa. Tässä asussa on tuo ebaysta tilattu hame, lisäksi mulla oli se lauantaina ja eilen ostin uuden maksihameen! Lisäksi haaveilen jostain kivasta arkimekosta. Olen tainut saada liikaa vaikutteita englantilaisten pukeutumisesta, sillä täällä näkee paljon enemmän hameita ja mekkoja ihan arkikäytössä kun vaikka Suomessa. Eli niitä löytyy myös kaupoista paljon enemmän! Mä tuun tässä viimeisten kolmen viikon aikana varmaan shoppailemaan koko ensi vuoden edestä ;)

Nyt siirrän mun ajatukset shoppailusta taas Puhdistuksen pariin. Sain vihdoin sen kirjan käsiini ja koukutuin heti. Ei sitä turhaan ole kehuttu! Pailaillaan, kun olen lukenut sen loppuun, en varmaan malta lopettaa ennen.. Kertokaa te vaikka, että kaipaatteko asukuvia tänne blogiin enemmän?

2 kommenttia:

  1. ihana hame! :) mä kattelin hennesillä vastaavaa aiemmin, mutta ei ollut enää kokoja jäljellä :( täytyy metsästää ebaystä mullekin tuollainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tilasin ton jo joskus talvella, mutta kai sieltä vielä löytyy :) Täällä on jokaisessa mahdollisessa kaupassa tuollaisia hameita :P

      Poista