maanantai 24. kesäkuuta 2013

Kaaos!

J: Kerroinko jo, että mulla on pakkausongelma? :D Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.. Niitä ei suositella siivousfriikeille..


Mun huone näyttää tällä hetkellä aika lailla tältä. Ei oikein etene se pakkaaminen, sen sijaan hamstraan vaan lisää kamaa koko ajan! No okei, hankin tänään jotain pakollisia juttuja, kuten tuliaisia ja jotain kosmetiikkaa, jota joutuisin kuitenkin heti Suomesta ostaa puolet kalliimmalla hinnalla. Tosin ne tulevat aika kalliiksi jos joudun maksamaan isoja ylipainomaksuja.

Varasin lentoni lopulta SAS:ilta, sillä se oli ehdottomasti halvin ja lentoajat sopivat mulle parhaiten. * lentää Heathrowlta, joka on meitä lähimpänä, joten sekin vaikutti päätöksen tekoon. Varatessa en kuitenkaan tajunnut tarkistaa ylipainokilojen hintaa. Monilla lentoyhtiöillä maksat kiloista, mutta tuolla SAS:illä on kiinteä hinta ylipainoisille laukuille. Apua, jos menee kilonkin yli niin joudun maksamaan 70€! Verrataan tätä nyt vaikka Norwegianiin, jossa toisen matkalaukun saa £9 ja kilot maksavat saman verran.. 
Mun host-perhe on onneksi muuttamassa kanssa Suomeen ja mä saan laittaa heidän mukana jotain kamaa, eli se kyllä helpottaa vähän. Enää pitää päättää, että mitä voin antaa heille, menee kuitenkin hetki ennen kun saan ne.. Jatkan pakkauspanikointia huomenna, nyt pitää hakea pojat koulusta. Apua, viimeinen maanantai jo melkein ohi!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Toi on vaan niin ärsyttävää, kun on pakko saada KAIKKI jutut mahtuu jonnekin :D

   Poista
 2. Pakkaaminen on monesti niin tuskaista! Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 3. Kääk, aika hirviä urakka sulla on kyllä edessä! Vähän kehno tuuri sattui tuon painorajoituksen kanssa, mutta onneksi sulla varmaan on mahdollisuus punnita sun matkatavara ennen lähtöä, ettei tuu isoja (ja kalliita) ylläreitä. Tsemppiä pakkailuihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika paljon sain jo tungettua laukkuihin :) Mulla on tosi hyvä digitaalinen laukkuvaaka, jolla punnitsen kamojani. En selviäisi ilman sitä, olen niin huono arvioimaan painoja :D

   Poista