lauantai 8. kesäkuuta 2013

ihana ihana Naantali

R: Jenna kirjoitti viime postaukessa Brick Lanesta, mutta mulla on melkeen yhtä hienosta paikasta kuvia, nimittäin Naantalista! Ja onhan Suomen kesä, aurinkoinen Naantali ja ihanat merimaisemat melkeen yhtä kivoja kun Lontoo. Oikeasti, talvisin aina ehtii unohtaa miten kaunista Suomessa on kesällä. Pitäisi nyt kesällä yrittää ottaa kaikki irti tästä valosta, auringosta ja vihreydestä. Käytiin siis torstaina Naantalissa, asun postasinkin jo aiemmin.Mä kävin ensimmäistä kertaa ikinä Naantalissa (jos korisreissuja ei lasketa) viime kesänä. Sillon ihmeteltiin Jennan kanssa, että miten oltiin voitu missata tuollainen helmi ihan Turun naapurissa. Naantalissa tuntuu, kun olisi lähtenyt pidemmällekin lomalle. Voi istua satamassa terassilla, puistossa piknikillä tai kierrellä vanhassa kaupungissa puutalojen keskellä ja poiketa pienissä putiikeissa. Lasten kanssa voi mennä Muumimaailmaan, miksen mä koskaan muuten ole käynyt siellä..?

Ehdottomasti pitää käydä Naantalissa vielä uudelleenkin tänä kesänä. Ja tehdä muutenkin kotimaan matkoja, harvemmin tulee reissattua kotimaassa. Mä en ole ikinä oikeasti ollut edes Lapissa, kuinka säälittävää? Oulu on pohjoisin paikka, jossa olen Suomessa käynyt ja sielläkin käytiin vaan pelaamassa korista joskus monta vuotta sitten.. Täällä etelässä ja Euroopassa on tullut pyörittyä sitten vähän enemmänkin. Huomenna tai alkuviikosta meillä on sunnitelmissa suunnata Kemiöön meidän mökille. Mä olen jo tosi pitkään halunnut mökkeilemään, grillaamaan, saunomaan ja uimaan. Pitää päästä mereen heittämään talviturkki. Nyt kuitenkin jatketaan lauantai-illan viettämistä ihan täällä kotona Turussa, meillä on yksi karvainen kaveri yökylässä.

8 kommenttia:

 1. tosi nättiä! Suomen kesä <3

  VastaaPoista
 2. Voi Naantali on kyl ihana kesäpaikka! Pitäsköhän itekin vielä tänä kesänä mennä siellä pyörähtää :)

  VastaaPoista
 3. ei vitsi miten nättiä! itekään en oo koskaan käynyt naantalissa ja pitää kyllä päästä käymään! itseasiassa kaikki turun kauniit lähiseudut on mulle ihan vieraita, haluisin niin tutustua paremmin!

  VastaaPoista
 4. these pictures are so beautiful!! I don't understand a word you're writing but I do love the pictures! xxx mila

  VastaaPoista
 5. Ahh, Naantali on paras kesäkaupunki! :)

  VastaaPoista
 6. Mä olen jo pidemmän aikaa todennut, ettei mun tarvitse edes lähteä ulkomaille niin pitkään kun Suomessa löytyy uusia paikkoja, joissa en ole käynyt. Ollaan yleensä joka kesä tehty yhden kaverin kanssa kesäretki, joka on parhaimmillaan kestänyt vajaat pari viikkoa, ajettu ollaan yli 1500 km ja käyty 10 eri maakunnassa. Suomessa on ihan älyttömän paljon upeita paikkoja, jotka voittaa mennen tullen muualla maailmassa olevat paikat!

  Saa nähdä mihin kesäretki meidät tänä vuonna vie :)

  VastaaPoista