perjantai 28. kesäkuuta 2013

go Miami Panthers


R: Mä olen koko viikon odottanut pakettia, jonka Jenna lähetti mulle jo aikoja sitten Englannista. Olin ihan varma että se olisi tullut jo mökkireissun aikana ja aloin jo pikkuhiljaa menettää mun toivoa, kun paketti ei vielä eilenkään tullut. Tänään se tuli, vihdoin! Ehti sentään päivän ennen Jennaa tänne. Olin jo ihan varma, että tälle paketille kävi samalla tavalla kun paketille, jonka lähetin Jannelle helmikuussa kun kävin Englannissa. Lähetin sieltä ystävänpäiväkortin ja pienen lahjan, joiden piti helposti ehtiä perille ennen mua. Lopulta ehdin käydä vielä toisenkin kerran Englannissa, ennen kun paketti vihdoin tuli, yli kahden kuukauden jälkeen. En tiedä missä se oli sillon seikkaillut, mutta lopulta kuitenkin löysi perille..

Mutta, asiaan! Jenna oli ostanut mulle ihan mielettömän kivan topin Primarkista. Mä tykkään tosi paljon tästä tämän hetken sporttityylitrendistä, joten tätä paitaa tullaan näkemään varmaan paljon mun päällä kesällä. Näen jo mielessäni ton paidan yhdistettynä farkkushortseihin, paksupohjaisiin tennareihin ja lippikseen. Mitäs te tykkäätte näistä "pelipaidoista"? Tennareista puheen ollen, ne kengät joista kirjoitin tässä postaukessa, tuli tänään. Oikeasti mielettömän nopeaa toimintaa. Ja kengät oli ihan täydelliset, instagramiin (@riikka_ni) laitoinkin jo kuvan, mutta kuvaan ne varmaan viikonlopun aikana tänne blogin puolellekin.

Lisäksi sain söpön Lontoo kortin ja maailman parhaita karkkeja,  fudgeja. Arvatkaa söinkö ton pussillisen jo.. Apua, nyt en tiedä koska saan seuraavaksi tuollaisia fudgeja, kun Jenna muuttaa takaisin Suomeen eikä voi postittaa niitä mulle. Pitää varmaan ihan vaan sen takia tehdä reissu Lontooseen. Tai sitten voisin yrittää päästä eroon tästä mun karkkipakkomielteestä.

6 kommenttia: