lauantai 8. kesäkuuta 2013

Brick Lane vol 3

Mulla oli kolme viikkoa sitten ihan hemmetin ruma juurikasvu hyihyihyii

J: Olen aikasemmin kirjoitellut Brick Lanesta (täällä ja täällä), se on ehdottomasti yksi mun suosikkipaikoistani viikonloppuisin Lontoossa, vaikka onkin aina ihan ammuttu täyteen porukkaan! Osittain varmaan siksi, että "löysin" sen vasta nyt tämän vuoden aikana ja olen saanut viedä monet kaverini sinne. Pidän myös paikan tunnelmasta, se on niin erilainen kun muu Lontoo! Paljon eri kansalaisuuksia, pieniä yksityiskohtia, katumaalauksia, myyntikojuja, ruokaa, tyylikkäitä ihmisiä.. Olen ollut siellä vaan sunnuntaisin, silloin kun siellä järjestetään markkinoita, joten en tiiä millainen se on muina päivinä. Brick Lanea lähin metropysäkki on joko Liverpool Street tai Aldgate East. Mä olen käyttänyt vaan Liverpool Streetin asemaa ja sieltä tuonne on ainakin helppo suunnistaa. Seuraa vaan turistimassoja! Tosin ei siellä turisteja ole kuitenkaan ihan yhtä paljon kun vaikka Camdemissa, mutta muuten riittää kyllä porukkaa..

Kuvat ovat kolmen viikon takaa, kun käytiin siellä Tuiskun ja Riinan kanssa. Pakko päästä siellä käymään vielä ennen Suomeen lähtöä, sillä haluan maistaa bangladeshilaista ruokaa! Niin ja shoppailla, siellä on vaikka mitä kivaa ja en ole koskaan ostanut mitään, jos siis hedelmiä ei lasketa..
Tänä viikonloppuna en kuitenkaan suuntaa Lontooseen, vaan Brightoniin! Kävin siellä pyörähtämässä heti syyskuussa ja sillon päätin, että pitää päästä uudelleen joskus. Nyt on sitten viimeisiä tilaisuuksia. Onneksi on luvattu hyvää ilmaa. Viimeksi satoi vettä, joten kaupunki ei näyttänyt parhaita puoliaan..Nyt mä menen nukkumaan, jotta jaksaa huomenna ihastella Brightonia. Öitä!;)

11 kommenttia:

 1. Näyttää kyllä tosi kivalta paikalta, haluun joskus käydä!

  VastaaPoista
 2. I will have to investigate Primark. I never knew they had sweatshops for their workers. I love your blog and will come back to vista!!

  (='.'=)
  Lauren at adorn la femme

  VastaaPoista
 3. Kyllä sä bangladeshilaista saat Suomestaki, kuhan tuut Kouvolaan ;) (tai me Saloon)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku laittaa Raselin kokkaa meille kaikille :D

   Poista
  2. mistä Kouvolasta saa bangladeshilaista??

   Poista
  3. Juu tuun Tuisku ehdottomasti joku kerta syömään :D Rasel tekee ruuat ja sä jälkkäriksi kakun! :DD

   En tiedä saako ravintolasta mistään :/

   Poista
 4. Ooh miten hyvännäkösiä noi hedelmämukit! NAM

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli :D ja oltiin aamulla liikenteessä, joten ne oli ihan tuoreita!

   Poista