torstai 20. kesäkuuta 2013

asukriisien pelastaja


liivi Bershka
housut Stradivarius
korut Primark+ebay
kengät Matalan

R: Heii, ovatko kaikki jo juhannuksen vietossa? Vai huomenna vasta? Me käytiin eilen Savonlinnassa, tästä Kerimäeltä on sinne melko lyhyt matka, joten oli pakko mennä käymään koska en ole siellä ennen käynyt. Mentiin ensin Jannen mummin luokse kahville ja sieltä jatkettiin matkaa Savonlinnan keskustaan. Käytiin H&M:ssä nopeasti katsomassa alennusmyynnit ja kyllä kannatti, löysin meinaan ihan älyttömän kivat farkkushorsit ja Janne löysi hienon takin tosi halvalla. En olisi uskonut että innostutaan shoppailemaan Savonlinnassa.. Niin ja asusta muutama sana, toi on ollut mun luottoasu ollut viime aikoina! Jos ei muuta keksi, niin kuviohousut, tuubitoppi ja farkkuliivi pelastaa. Housujen tilalle sopisi muuten hyvin myös maksihame, harmi että unohdin ottaa omani mukaan tänne..

Kyllä me siellä Savonlinnassa muutakin tehtiin kun kierreltiin henkkamaukalla, käytiin mm. torilla syömässä lörtsyt (siis voiko ruoalla olla ällömpää nimeä..), kierreltiin siinä torin ympäristössä ja käytiin Olavinlinnalla. Kuvia luvassa lisää joskus myöhemmin, mun mokkula ei toimi täällä korvessa niin hyvin että jaksaisin lataa paljon kuvia. Olavinlinna oli kyllä hieno, taas tuli huomattua miten hienoja paikkoja täältä kotimaastakin löytyy.. Nyt mennään aamusaunaan ja uimaan, pitää heittää talviturkki järveenkin kun viime viikolla kävin meressä. Täällä vesi on onneksi varmaan vähän lämpimämpää. Mitäs suunnitelmia teillä on juhannukseksi?

P.S Kai olette muistaneet tämän kampanjan?

6 kommenttia:

 1. mä en kestä, tykkään noista pöksyistä ihan liikaa! :)

  mua harmittaa kovasti kun tarkoituksella pyysin juhannusviikon töistä lomaa, että pääsen viettämään juhannusta eikä tarvitse työvuoroista huolehtia. noh enköhän minä ole maannu kotona kipeenä maanantaista saakka :( kuumetta ei onneksi enää ole, mutta nuhaa ja yskää riittää vielä hieman.. meijän piti lähteä hankoon viettämään juhannusta niinkun viime vuonna, mutta en oikein tiijä mitä tässä pitäs tehdä varsinkin kun oon niin kovin odottanut juhannusta. pitäsköhän sitä vaan jäädä kotiin sairastamaan vaiko lähteä juhannuksen viettoon silläkin uhalla, että tuun uudelleen kipeeksi? tosin juhannuksen jälkeen on kyllä vielä melkeen viikko aikaa sairastaa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mäkin :) Toivottavasti juhannus meni hyvin!

   Poista
 2. Love your pants! :)

  http://xxsummerly.blogspot.com/

  VastaaPoista