maanantai 3. kesäkuuta 2013

asioilla todellakin on tapana järjestyä


R: Kiitos ihanista, tsemppaavista kommenteista tähän mun eiliseen postaukseen. Ehkä niillä kommenteilla oli jokin positiivinen vaikutus tai jotain, mutta arvatkaas mitä. MÄ SAIN HARJOITTELUPAIKAN! Asioilla todellakin on tapana järjesetä, niin mahtavaa. Tällä kertaa paikka on varmasti mieluinen ja odotan jo innolla työn alkamista. Kaikki käytännön jutut (mm. koska harjoittelu alkaa) on vielä sopimatta, mutta olen silti ihan älyttömän innoissani ja onnellinen.

En meinannut uskoa silmiäni kun luin sen sähköpostin, piti pyytää että Janne tulee vielä tarkistamaan etten ymmärtänyt väärin, heh.. Upeeta, mahtavaa! Onneksi mä uskalsin lopettaa edellisessä paikassa, en olisi edes hakenut tota paikkaa muuten. Onneksi tajusin viime hetkillä lähettää tonne hakemuken, jeeee!

5 kommenttia:

 1. hei mahtavaa! :) onneksi olkoon!

  VastaaPoista
 2. älyttömän hienoa, onnea!

  VastaaPoista
 3. Jee, onnea! En kerennyt/jaksanut sen edellisen postauksen jälkeen kommentoida ja harmitella tuota sun tilannetta, mutta eipä mun vissiin olis tarttenutkaan ;D Maktavaa, että tuo uusi työpaikkakin on sitten sun omaa alaasi, kun ei se edellinen kaikin puolin natsannut.

  VastaaPoista
 4. Hienoa! Onneks olkoon! Tsemppiä työharjoittelun tulevaa työelämää! Toivottavasti kaikki sujuu hyvin :)

  VastaaPoista