torstai 13. kesäkuuta 2013

arkipäivän piristys


J: Eilen oli taas just sellainen päivä, että töiden jälkeen väsytti ihan älyttömästi ja olisi tehnyt mieli vaan hautautua sänkyyn katsomaan Klaania! En kuitenkaan voinut, sillä olin sopinut näkeväni toistaiseksi viimeistä kertaa unkarilaista kaveriani, joka on nyt viikonloppuna muuttamassa pois St Albansista. Niimpä siis keräilin itseni, otin sateenvarjon ja päädyin katedraalin juurelle juomaan Palinkaa. Heh, ihan vaan maistiaiset (vaikken siitä pidäkään) ja jatkettiin heti Mokokoon, joka oli tosi kiva ja kotoisa coctail paikka. Ei oikein mun tyylinen, tai siis en mä voi kuvitella vieväni kavereita sinne, mutta Laura tiesi paikan ja siellä oli töissä monta hänen kaveria. Juotiin parit drinkit, juteltiin, kuuntelin unkaria, nauroin kun muut yrittivät syödä salmiakkia (jotka ovat muuten pyörineet Lauran laukussa monta kuukautta, mitä tuhlausta! En ymmärrä, miksi joku ei muka tykkää niistä ;))
Kotona olin ennen puoltayötä ja nukahdin sänkyyni miettien, että olisi pitänyt useammin arkena käydä jossain. Olisi pitänyt saada enemmän ulkomaalaisia kavereita, olisi pitänyt puhua enemmän englantia, olisi pitänyt sitä ja tätä ja tota.. 

Tänään eiliset ajatukset taas unohtuivat ja olen jumittanut kotona katsomassa Klaania ja nukuin parin tunnin päikkärit. Nyt menen hakemaan pojat ja iltapäivällä tiedossa taaaas varmaan vaan sisälläoloa. Hirveä ilma, yök. Paistaako Suomessa aurinko?? Ps. Mä tiedän mitä illan salkkareissa tapahtuu!! 

2 kommenttia: