sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Anna's farewell party

J: Eilen oli kyllä kiva ilta, vaikka mulla iski väsymys jo ennen kahtatoista ja tulin kotiin nukkumaan. Mentiin ekana syömään Slug & Lettuceen ja vedin taas vaihteeksi hampparin.. Laskeskelin, että olen viimeisen kahdeksan päivän aikana syönyt viitenä päivänä ulkona ja niistä kolmena päivänä hampparin. Ne on vaan niin hyviä.. Laskin myös, että olen kahdeksan päivän aikana juonut siideriä viitenä päivänä, hupsista..Ruuan jälkeen suunnattiin Beehiveen, joka on aika perinteinen englantilainen pubi. Tv:stä tuli jalkapalloa, miehet juo olutta ja hengaa baaritiskillä isoissa porukoissa. Me keskityttiin siiderin juomiseen ja "en ole koskaan" -pelin pelaamiseen oluen ja futiksen sijaan. Oli kyllä hauskaa. Päätettiin kuitenkin vaihtaa paikkaa, sillä Milla halusi laulaa karaokea. Hän tiesi kivan pubin jossa pääsikin laulamaan..


Milla veti pari biisiä ihan älyttömän hyvin ja me muut keskityttiin kuuntelemaan. Tykkäsin tuosta karaokepaikasta. Tuntui, kun olisi tullut jonkun olohuoneeseen! Mulla tulee kyllä ikävä brittipubeja. Rakastan niiden fiilistä, halpoja hintoja! Pintti siideriä maksaa yleensä reilu £3, eli noin neljä euroa. Suomessa sillä hinnalla saa jonkun 0,33dl:n ällömakean hanapäärynäsiiderin! Täällä on paljon kivempi lähteä yksille kun vaikka Suomessa, sillä sopivia hengailupaikkoja on paljon. Tosin samasta syystä täällä tulee juotua enemmän! ;)

Nyt mä arvon mitä vaatetta laitan päälleni ja lähdetään piknikille puistoon. Täällä ei ole +30 astetta niin kuin Suomessa kuulemma joka puolella, mutta ihan kiva ilma kuitenkin.. Hauskaa sunnuntaita kaikille!

2 kommenttia: