lauantai 22. kesäkuuta 2013

Ai mikä juhannus?

Mekko Forever21, jakku H&M, hapsulaukku Primark

J: Antijuhannus terveiset! Piti jo eilen tulla postailemaan, mutta mun työpäivä venyi yli seitsemään ja tein laittautumisen maailmanennätyksen; olin vartissa ulos ovesta ja matkalla Sainsburyyn juomaostoksille. Menin viettämään iltaa Lauran luokse (joka muuttikin mun iloksi Lontoon sijaan St Albansiin) ja näin samalla hänen uuden kämpän.. Hän oli kokkaillut mulle unkarilaista ruokaa. Syötiin, juotiin viiniä ja ennen kymmentä hänen kämppiksen painostuksesta siirryttiin pihalle juttelemaan ja juomaan vielä yhdet siiderit.
Jatkettiin iltaa Mokokossa drinksujen parissa ja kotiin tulin joskus yhden jälkeen. Tuntuu, etten nukkunut viime yönä yhtää, kiitos vaan täysikuulle ja kuvassa näkyvälle Red Bullille! Aamulla heräsin ennen yhdeksää ja pyörin sängyssä puoli kahteentoista ennen kun nousin. Mitäs turhaa sitä viimeistä viikonloppua Englannissa käyttää nukkumiseen, jos uni ei tule..

Nyt pitäisi tehdä tälle naamalla jotain ja lähteä Millan kanssa kaupungille metsästämään St Albans huppareita! Illalla kaupan kautta juhannuksen viettoon suomalaisporukalla.. Ihan oikea juhannussääkin, vettä meinaa tulee taas, jes jes. Sataako Suomessa?? Tai en halua tietää, taisin vahingossa lukea iltalehden sivuilta jotain helteestä..

4 kommenttia: