sunnuntai 26. toukokuuta 2013

vähän jännittää..


R: Apua, mua jännittää! Huomenna alkaa uusi työ ja mua ei ole varmaan koskaan ennen töiden alkamista jännittänyt näin paljon. Mitenköhän mä opin kaiken.. Aina uuteen työhön meneminen on kyllä jännää, toivottavasti tuolla olisi kivaa ja ymmärtäväistä porukkaa. Onneksi harjoittelijan "kuuluukin" kysellä tyhmiä ja ainahan alussa saa olla pihalla kaikesta..

Mulla on vähän erilainen viikonloppu takana, kun Janne on ollut Joensuussa ja olen ollut koko viikonlopun yksin kotona. Eilen olin ihan kirjaimellisesti yksin kotona koko päivän, otin aurinkoa parvekkeella, luin, katsoin Klaania ja tein blogijuttuja. Oli kyllä ihan rentouttava päivä. Tänään onkin ollut enemmän tekemistä, käytiin mm. tyttöjen kanssa brunssilla ja kirppiksellä. Mä en ollut ennen käynyt Fontanan brunssilla, nyt tuli sekin testattua ja oli kyllä hyvää. Sinne pitää ehdottomasti päästä kesällä uudelleen! Lisäksi olen siivoillut ja hoitanut kaikki mahdolliset tylsät pakolliset hommat (mm. laskut, edellisen työn tuntikirjaukset jne) pois alta, että uuden työn voisi aloittaa mahdollisimman "puhtaalta pöydältä".

Nyt mä taidan katsoa jonkun leffan, etten koko ajan vaan panikoi huomista. Ensin voisin kyllä valita vaatteet valmiiksi, ettei aamulla tarvitse sellaista miettiä. Onko mulla kohtalontovereita, onko joku muu aloittamassa uudessa työssä pian? Näihin aikoihin ainakin monilla opiskelijoilla taitaa alkaa kesätyöt..

5 kommenttia:

 1. Heeei mitä Janne Joensuussa? :) jos saa kysyy.. Miun ihana kotikaupunki<3
  Ja missä alotatkaa työt? :)

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä uuden työn aloitukseen ja hyvin se menee! Mun mielestä on aina parempi kysyä kun jättää kysymättä, vaikka se tuntuisikin omasta mielestä jopa hölmöltä kysymykseltä. Niin mä aina teen ja täällä mun kesätyöpaikassa on joskus yhdessä sitten naurettu :D

  Mukavaa viikkoa ♥

  VastaaPoista
 3. maanantaina alko täälläkin uusi työ ja olihan se aluksi just sitä että kokoajan kyseli jne :D mut nyt jo oppinut melko hyvin kaiken ja olo on vähän itsevarmempi ja työ on kivaa ;) se alku on aina se pahin vaan, kyllä sullakin hyvin menee! :)

  ja muuten mäkään en oo koskaan fontanan brunssilla käynyt. aina blanco on vienyt voiton :D pitää kyllä kokeilla sekin, nimittäin monet kehuu! ja näin eilen instassa sun lautasella VAAHTOKARKKEJA<3

  VastaaPoista
 4. tsemppiä töiden alotukseen! :)
  ps. ihana reppu!!

  VastaaPoista
 5. sairaan söpö REPPU! toi hippirepputrendi on jotenkin niin kiva ilmiö muiden rinnalla, vielä pitäisi oma yksilö jostain löytää:)

  Ida/
  http://www.sevenstepstotown.com/

  VastaaPoista