perjantai 3. toukokuuta 2013

turistina kotikaupungissa

J: Maanantaina sain kolme vierasta tänne St Albansiin, kuten varmaan jo kerroinkin jossain postauksessa.. Heitettiin kamat meille ja lähdettiin sen jälken vähän kiertelemään kaupungille. Syötiin lounasta Verulamium puistossa, käveltiin katedraalille ottamaan turistikuvia ja käytiin vielä pikaisesti parissa kaupassa.. 


Innostuin vähän poseeraamaan:D Housut, kengät ja kaulakoru Primarkista, takki Mango ja neule Forever21. Neuleen tilalle kun laittaisi vaan topin niin täydellinen kevät asu olisi valmis! Btw, tänään on muuten niin lämmin päivä, että pärjäisi varmaan ihan topillakin..

Iltapäivällä haettiin pojat koulusta ja pelailtiin heidän kanssa futista siihen saakka kun host-äiti tuli kotiin. Pojat olivat hieman innoissaan, kun yhden au pairin sijaan heillä olikin neljä leikkikaveria. Ja tietty mäkin pääsin helpolla, kun tytöt oli kaikki ihan innoissaan leikkimässä! Yksi parhaista iltapäivistä täällä englannissa ehdottomasti ;) Vapauduttuamme lähdettiin pienellä pubi kierrokselle. Käytiin Slug & Lettucessa syömässä (maanantaisin ruuat puoleen hintaan!), Waterend Barissa ja tietty Englannin vanhimmassa pubissa, Ye Olde Fighting Cocksissa.


Mmmm alkoi tehdä mieli noita ruokia. Jälkkäriä varsinkin! Sen nimi oli joku cookie explosion ja nimi kertoo jo aika paljon. Niin hyvää! Ja makeaa. Parien siiderien jälkeen tultiin tänne nukkumaan ja tytöt lähti aamulla viiden aikoihin taksilla kohti lentokenttää. Tuntuu, kun se olisi ollut vasta ihan eilen.. Viikko on mennyt taas ihan älyttömän nopeasti! Nyt mä jatkan siivoamista ja leiriydyn sen jälkeen kirjan kanssa takapihalle. Hauskaa perjantaita!

2 kommenttia: