keskiviikko 1. toukokuuta 2013

toukokuu on täällä!

 photo vappu1_zps102e20cc.jpg
 photo vappu3_zps4fccead1.jpg
 photo vappu4_zps8296dcf2.jpg
 photo vappu5_zps7fed6b3e.jpg

R: Vähän erilainen vappu takana tällä kertaa! Eilen tosiaan oli tarkoitus mennä töiden ja tortilla-herkuttelujen jälkeen lakitukseen ja sieltä jonnekin istuskelemaan, juoda skumppaa ja nähdä kavereita. Lopulta käytiin nopeasti vaan kaupugilla ja tultiin ajoissa kotiin, alkoi väsyttää ihan kamalasti. Eikä ollut yhtään bilefiilistä. Mulla on ollut ihan törkeesti kaikkea viime aikoina, olen yrittänyt tehdä töissä vähän pidempää päivää että saisi hyvällä omalla tunnolla lähteä ajoissa lomalle ensi viikolla ja sen lisäksi olen illat tehnyt koulujuttuja. Onneksi nyt sain sen mielettömästi stressiä aiheuttaneen harjoitustyön palautettua. Tuli kyllä hyvään väliin tämä ylimääräinen vapaapäivä.

 photo vappu6_zpsea9246f0.jpg
 photo vappu7_zpsfbe9cb7c.jpg
 photo vappu8_zpsbf24ee29.jpg
 photo vappu9_zps2e41552e.jpg
 photo vappu10_zps3613fa2c.jpg
 photo vappu11_zps091de286.jpg
 photo vappu14_zps36a099d2.jpg

 photo vappu12_zps712fca56.jpg
 photo vappu13_zpsc6e34c12.jpg

Eilinen ei mennyt siis ihan suunnitelmien mukaan, mutta tänään on ollut tosi mukava päivä! Aamulla oli ihan herätä kun aurinko paistoi, darrasta ei ollut tietoakaan ja tiesi että koko päivän saa vaan olla. Lähdettiin käymään Ruissalossa, pakko myöntää että vaikka olen asunut viisi vuotta Turussa, niin en silti ole koskaan käynyt siellä. Siellä oli kyllä nättiä, ehdottomasti pitää mennä kesällä sinne uimaan.

Käytiin syömässä maailman suurin vappumunkki Ruissalon kahvilassa, en ole ikinä oikeasti nähnyt noi isoa munkkia.. Ehkä neljä kertaa normaalinkokoinen! Oli muuten kevään ensimmäiset terassikahvit, miksi kahvi maistuu niin paljon paremmalta ulkona? Ruissalosta jatkettiin matkaa Kupittaalle, käytiin sinne leiriintyneessä Tivolissa. Oikeasti meidän piti tulla kotiin ja mennä moikkailemaan tuttuja Vartiovuorella, mutta ei saatu autoa parkkiin. Kiva hei tulla kotiin ja ei saa autoa mihinkään parin kilsan etäisyydelle kotitalosta parkkiin. Asutaan siis tässä ihan Samppalinnan ja Vartiovuoren vieressä, piknikkävijät olivat vieneet kaikki parkkipaikat.. Ehkä kuitenkin ihan hyvä, sillä tuskin muuten olisi tullut mentyä tivoliin.

Loppuilta on sisältänyt hyvää ruokaa (itse tehtyä perunasalaattia ja lihapullia, nam!) ja rentoilua. Oli ihana vaan makoilla sohvalla ja lukea kirjaa, millonkohan viimeksi sellaiseen on ollut aikaa? Onneksi pian on taas viikonloppu, mulle kyllä kelpaisi tällaiset vähän lyhyemmät työviikot useamminkin.

13 kommenttia:

 1. näyttää hyvält (;

  VastaaPoista
 2. Hi, cool blog..sure we can follow each other, I start following you via gfc, if you will follow me on gfc and bloglovin I'll follow you via bloglovin as well :)
  Kiss!!
  http://lauracabana.blogspot.com.es/

  VastaaPoista
 3. Mulla kävi vähän samoin vapun kanssa - oli päivällä töitä ja kävi meillä vieraitakin iltapäivästä, mut lähinnä keskityttiin syömään herkkuja eikä jaksettu edes lähteä lakitukseen tai minnekään : D Mut ei kyllä haitannut aamulla, kun ei väsyttänyt tai ollut huono olo! Vappupäiväkin oli just kivan rento vapaapäivä - nyt on vaan ähky enää kaikista niistä herkuista, joita tuli syötyä, hahah!
  Niin ja Ruissalo on kyllä ihana paikka, me aina kesäisin käydään siellä!

  VastaaPoista
 4. Hui, oon melkeen jopa järkyttynyt, ettet oo viiden vuoden aikana ikinä eksynyt Ruissaloon! http://www05.turku.fi/ruissalo/luontopolku.shtml Tuolta löytää esim. ihania luontopolkuja. Toi huvilakierros on ihana just semmoseen rentoon sunnuntaikäppäilyyn, ihania huviloita ja ihana pieni kioski/kahvila ihan rannassa, jota pitää hellyyttävä vanha mies ympäri vuoden pakkasista riippumatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa, joo no olihan se noloa myöntää. Kiitos tosi paljon vinkistä, pitääkin joskus tutustua paremmin mitä tuolla olisi tarjolla!

   Poista
 5. ihanan kesäisiä kuvia, olispa jo kesä! :)

  VastaaPoista
 6. Ihana vappupäivä :) musta on kans parasta herätä viikonloppuaamuna ilman darraa ja lähtee aamukävelylle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu oli kyllä ihana :) Tänäänkin heräsin ilman darraa ja nyt olisi tarkoitus lähteä aamusalille!

   Poista
 7. Hmm eikös nuo kuvat ole Saaronniemestä? Ruissalo on kyllä niin ihana paikka! :))

  VastaaPoista