sunnuntai 5. toukokuuta 2013

suomalaisten vappujuhlintaa Lontoossa


J: Eilen oli kyllä huippukiva lauantai! Otettiin Annan ja Millan kanssa suunnaksi Lontoo ja Hampstead Heathilla järjestetty suomalaisten vappupiknik.. Kyseinen puisto osottautui aivan valtavaksi ja meille tuotti vähän vaikeuksia löytää se Parliament Hill, jossa piknik oli. Kysyttiin varmaan neljältä ihmiseltä, käveltiin pari kilsaa ylimääräistä ja saatiin melkein joutsenen kakat päällemme. Millan kauppakassi ja kenkä otti vähän osumaa, muuten selvittiin vaan säikähdyksellä ja kauhealla naurulla koko tilanteesta..

Piknik oli lopulta kuitenkin sen metsästämisen arvoinen! Aluksi vähän ujosteltiin, kun kaikki muut paikalla olijat vaikuttivat tuntevan toisensa ja olivat meistä vanhempia. Porukkaa kuitenkin valui paikalle lisää ja lopulta tuli juteltua useammakin uuden suomalaistuttavuuden kanssa. Suurin osa paikalla olijoista oli tosin muita kuin au paireja. Koko iltapäivä meni ihan älyttömän nopeasti eväiden, viinin ja skumpan parissa. Hamstead Heathilta suunnattiin Kensigtoniin Famous Three Kings -pubiin, jossa näytettiin Suomen mm-matsi! Vitsit siellä oli mahtava tunnelma ja paljon suomalaisia. Niin ja mikä parasta, Mertarannan selostus! Olin hieman fiiliksissä.. Menoa ei haitannut edes se, että jouduttiin seisomaan koko pelin ja yhtä siideriä sai jonottaa tiskillä melkein vartin. Ihan kuin Suomessa olisi ollut ;)

Takaisin St Albansissa oltiin jo joskus puoli kymmenen aikaa. Sain kerrankin nukuttua oikein kunnon yöunet ja nyt pitäisi taas lähteä reissuun. Luvassa on päiväretki Windsoriin! Palaillaan siis huomenna, heippa!

4 kommenttia:

 1. Toi Famous Three Kings on hauska paikka, itse olin siellä juhlimassa Suomen mm-voittoa kaks vuotta sitten ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun pääsis tänäkin vuonna juhlii mm-kultaa!

   Poista
 2. Vähän näyttää hauskalta, mäkin haluan sinne!

  VastaaPoista