maanantai 6. toukokuuta 2013

Summer is here!


J: Mä ihmettelin tänään aamulla, että miksi Riikka whatsappailee mulle ihan törkeen aikasin sunnuntai aamulla. Ylös noustuani muistin kuitenkin, ettei tänään oo mikään sunnuntai vaain maanantai! Englannissa on Bank Holiday, eli vapaata. Osui hieman hyvä ilma tähän päivään, ihan mielettömän kuuma! Koko kevään ehdottomasti lämpimin päivä tähän mennessä. 
Mun suunnitelmat meni hieman uusiksi, piti alunperinnähdä kavereita ja olla taas tosi sosiaalinen, mutta lopulta kävinkin vaan salilla ja loppupäivän olen makoillut takapihalla auringossa, syönyt ruuaksi törkeän hyvän hampparin ja juonut frappea.. Alan jo vähän saamaan väriä pintaan! Harmi tosin, että se väri on punainen.. :D Laitoin kyllä aurinkorasvaa, mutta silti..

Käytiin muuten eilen siellä Windsorissa ja mulla olisi joku parisataa kuvaa, mitkä pitäs käydä läpi ja postailla. Taidan tehdä sen samalla kun katson lätkää, jos nyt saan sen näkymään. Nyt menen nopeasti etsimään Matalanista bikinejä itselleni huomiseksi, niin kun Facebookin puolella jo kerroinkin. Toivottavasti Suomessakin olisi jo yhtä ihanat ilmat ja tämän hehkutuspostauksen seurauksena ei lähde montaa lukijaa lätkimään ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti