perjantai 3. toukokuuta 2013

Sportamore

R: Mä törmäsin vähän aikaa sitten ihan mahtavaan urheiluvaatteita ja -tarvikkeita myyvään nettikauppaan, Sportamoreen.* Yritys on aloittanut toimintansa jo vuonna 2010, mutta mä ainakin törmäsin siihen nyt vasta ensimmäistä kertaa. Myynnissä on älyttömän laaja valikoima treenivaatteita, kenkiä, urheilutarvikkeita ja -varusteita ja vaikka mitä muuta. Mä menin itse tietenkin ensimmäisenä tarkastamaan millainen valikoima Converseja* on ja miten paljon ne tuolla maksaa. Valikoima oli suuri ja hinnat pyörii aika samoissa kun muuallakin..

 photo sport_zpsc5b157a3.jpg

Mä käytän lähes päivittäin Converseja, tekisi tosi kovin mieli parin viikon päästä palkkapäivänä ostaa jotkut uudet,  kyllähän rankasta työnteosta saa itsensä jotenkin palkita! Eniten tällä hetkellä houkuttaisi ihan tavalliset valkoiset korkeavartiset tai nuo ihanat keltaiset. Tänään kun taas eksyin Sportamoren sivuille, niin huomasin että siellä on synttärikampanja käynnissä ja koodilla B-DAY saa tilauksesta -20% alennusta, arvatkaa houkuttaisiko tilata!


Tuolla on myös melko edullisesti myynnissä treenirintsikoita, tarvitsisin jotkut uudet lenkkeilyyn sopivat. Yleensä monet laadukkaat maksaa vähintään 30 euroa, Sportamorella* näytti olevan parilla kympillä rankempaankin liikuntaan sopivia, onko jollain kokemusta niistä? Ei meinaan jäisi paljon maksettavaa, kun olisi tuo alekoodikin.

Nyt urheiluvaatteiden parista penkkiurheilun pariin, Suomi-Saksa jee! Vaikka mä en muuten jääkiekosta niin paljon tykkää, niin MM-kisat on ihan pakko aina nähdä. Mun veikkaus on, että Suomi voittaa 3-1. Katsotaanko teillä jääkiekkoa vai surffaillaan nettikaupoissa?

*=mainoslinkki

4 kommenttia:

 1. mäki palkitsin itteni kovasta työstä ja ostin michael korsin laukun :D ite en enää oikein converseja käytä, vansseja vaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa :D Mä voisin palkita itseni ja ostaa uuden repun...

   Poista
 2. Ei vitsi, kiitti ihan sikana tästä! :) Saan vihdoin itelleni edullisesti uudet (ja hyvät) juoksutrikoot!

  VastaaPoista