maanantai 20. toukokuuta 2013

some pics from saturday

J: Terveiset Lontoosta! Oli muuten vika viikonloppu, kun vietin Lontoossa ihan perjantaista sunnuntaihin. Alkaa olla vähän haikea olo, kun väkisin alkaa jo miettiä joitakin asioita tehdessä, että taisi muuten olla viimeinen kerta täällä. Ei saa kyllä vielä alkaa masistelemaan lähtöä, tässä on kuitenkin viisi mahtavaa viikkoa vielä edessä.. Anyway, oli kyllä tosi kivaa taas kerran. Kierreltiin Camdenissa, Notting Hillillä, Brick Lanella, katsottiin pubissa lätkää, shoppailtiin, syötiin hyvin.. Mulla on taas aika paljon kuvia kertynyt kameraan.. Tässä vähän jotain sekalaisia lauantailta Holland parkista, Kensigtonista ja Famous 3 Kings -pubista, jossa sitä Suomen (tappio)matsia katseltiin aika kuumissa ja hikisissä tunnelmissa.


Nyt mun pitää vaihtaa vaatteet ja raahautua keskustaan. Tytöt tulee tänään St Albansiin. Ihanaa, kun kaikki mun kaverit haluaa aina nähdä tämänkin kaupungin, eikä vaan Lontoota! Tällä hetkellä on kyllä vähän sellanen olo, että voisi vaan käpertyä peiton alle ja nukkua vielä pari tuntia. Olin eilen kotona vasta joskus yhdentoista jälkeen ja nukuin tosi huonosti koko yön. Kaiken lisäksi oon vähän flunssassa. Oon aina ihmetellyt, miten joku kurkkukipu tai nuha voi muka iskeä jollekin yhdessä yössä, mut nyt tuli sekin todistettua. Menispä ohi yhtä nopeasti, kun tuli. Nyt ei ole aikaa olla kipeä, piti käydä ahkerasti salilla ja lauantaina Teemu tulee tänne ja mennään Liverpooliin ja ja ja kaikkea muuta mahdollista kivaa tiedossa, joten en aio olla kipeä! ;) Nyt eksyin vähän aiheesta, eli äkkiä jotain vaatetta päälle ja keskustaan, moimoii!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti,mä kyl tykkään itsekin. Tosin ilman neuletta olis ollut vielä kivempi :>

   Poista
 2. Teidän Lontoo-postaukset kyllä kieltämättä sai aikamoisen matkakuumeen aikaan, mutta onneksi se ei tällä kertaa haittaa, kun omaan lähtöön on enää kuusi päivää aikaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, siistiä! Toivottavasti on mahtava reissu :)

   Poista