torstai 2. toukokuuta 2013

rankka työpäivä


J: Tänään on ollut taas ihanan aurinkoinen päivä. Kävin kaverin ja hänen 3v hoitolapsen kanssa kanssa kävelyllä Verulamium puistossa, ihasteltiin ankkavauvoja ja pääsin keinumaan. Kotimatkalla poikettiin Sainsburyn kautta ja ostin "lounaaksi" Ben&Jerrysiä ja vietinkin sitten iltapäivän takapihalla jätskin ja kirjan kanssa. Rankka päivä.

Piti treenailla tänään ulkona auringonpaisteessa, mutta lopulta päädyin vaan ottamaan huonoja kärrynpyörä -kuvia. Tämän kesän to-do listalla on ehdottomasti kärrynpyörän harjoitteleminen. Osasin sen vielä noin pari vuotta sitten, kun liikunnan perusopintojen voimistelussa tuli treenailtua sitä. Pitäisi kyllä treenailla vähän muutenkin. Olen taas syönyt ihan liian epäterveellisesti ja skipannut salikäyntejä. Ei vaan löydy motivaatiota lähteä salille kun ulkona paistaa aurinko! Yksin ulkona treenaaminen on mun mielestä maailman tylsintä, joten sekään ei ole vaihtoehto. Vähän on ikävä korisaikoja ja ulkona tehtyjä tekniikkatreenejä ;)
Nyt lähden hakemaan poikia koulusta ja sitten puistoon pelailemaan jalkapalloa. Se on kyllä aika loistava treenimuoto! Ja jos vaikka illalla jaksaisi lähteä salillekin.. Toivottavasti Suomessa on yhtä ihanat ilmat.. Aurinkoista iltaa kaikille!

3 kommenttia:

 1. Täälläkin on ihanat ilmat! Tekis niin mieli lähteä lenkille, mut mä jouduin tänään lenkkikieltoon :/
  T. Tuisku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ei oo enää :( Voi tyhmä lenkkikielto!

   Poista
 2. joo kärrynpyörä olisi kiva osata vieläkin tehdä!
  itekin sillon fudisaikoina kun aina treenattiin nurmella niin jaksoin tota kärrynpyörää heitellä.. ei vaan enää taivu :D siinä joo hyvä tavoite (kaiken sen muun lisäksi mitä aina onnistun listaamaan) tälle kesälle ;)

  VastaaPoista