keskiviikko 22. toukokuuta 2013

pure darkest brown

J: En ole koskaan värjännyt omia hiuksiani! Siis itse. Riikka tai kampaaja on aina tehnyt sen puolestani.. Pian kuitenkin olen, sillä tänään olisi vuorossa operaatio hiustenvärjäys, mikä olisi pitänyt tehdä jo monta viikkoa sitten..

Meikitön minä ja ruma tyvikasvuni! Ostin tuollaisen Lorealin Moussen, se on kuulemma helppokäyttöistä ja hyvää. Jännittää kyllä silti. Väri on tummin mahdollinen ruskea, pelottaa sekin! Mulla oli yhdessä vaiheessa menossa hiusten vaalennus, tai siis haluisin omaan väriin takaisin, mutta jostain syystä tummempi on alkanut taas houkuttamaan enemmän. Se tietää kuitenkin jatkuvaa tyvikasvun värjäämistä! Nyt kuitenkin tuon värin kimppuun, saa nähdä mitä tulee. Voi olla, että ette tule näkemään niitä "jälkeen"-kuvia ja käytän hattua siihen saakka, että menen taas Suomeen ja Riikka värjää mun pään ;)

Ps. Miten te, joilla ei ole kaksosissiskoa, olette värjänneet hiuksianne????

6 kommenttia:

 1. Pienempänä äiti ja sisko värjäsi paljon hiuksiani, mutta jossakin kohtaa opettelin itse. Onhan tuo oman pään värjääminen hankalaa kun pitää olla tarkkana että väri jakautuu tasaisesti esim juuri takaraivoon mitä ei oikein näe :D Toivottavasti sujui hyvin :) Voi tietenkin ekoilla kerroilla aika suttaamista olla.

  http://tartu-hetkeen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsemppauksesta, sujui yllättävän hyvin! :) Tuloksen näette ehkä pian täällä blogissa..

   Poista
 2. Äiti tai kampaaja on aina värjännyt hiukseni. Itsekin pitäisi ekaa kertaa värjätä omat hiukset itse. :D Ellen sitten mene äidin luo käymään vaan ihan sitä varten, matkahan ei ole kuin sen 30 km... nyt on tullut viime vuosina yleensä käytyä kampaajalla, mut en viitsis kesän aikana käydä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei ollut niin vaikeaa, mitä pelkäsin. Tuollainen vaahto on kyllä kätevää, suosittelen kyllä!:)

   Poista
 3. Äiti<3 :D mä värjäsin tääl kans yks kerta ekan kerran yksin omat hiukseni... ja tol vaahdol kans toi on kyl paras ja helpoin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joo helppoa, miksen vaan oo tajunnut sitä aikasemmin:DD Monta viikkoa ärsytti se ruma tyvikasvu ja mietin jo, että meniskö kampaajalle..

   Poista