keskiviikko 22. toukokuuta 2013

printtiä, värejä ja pyjamapöksyt

R: Lissabonissa tuli tosiaan vähän shoppailtuakin! Olin asettanut itselleni shoppailubujetin ja päätin että saan ostaa ainoastaan sellaisia juttuja, joista ihan oikeasti tykkään ja jotka on pakko saada. Jotkut kesäkengät olisin halunnut löytää, mutta kaikki kivat olivat liian kapeita mun jalkaan, etelä-Euroopassa taitaa olla vähän kapeampijalkaisia ihmisiä.. Parhaat löydöt tein yllättäen Stravariuksesta ja Bershkasta ei tällä kertaa löytynyt mitään, vaikka yleensä voisin ostaa sen tyhjäksi..

 photo ostoksia1_zpscfaf6764.jpg
 photo ostoksia2_zps591ab5d8.jpg
 photo ostoksia3_zpscf0f0236.jpg
 photo ostoksia4_zpsb9dfcfbd.jpg
 photo ostoksia5_zpsdd9f36ca.jpg

-Keltainen unisiepparitoppi on niin ihana. Ihastuin heti tuohon printtiin, tosi nätti. Tästä en saanut kunnon kuvaa ja paita on ihan ryppyinen, mutta tämä tulee kyllä näkymään asuissa kesällä!

-Stradivariuksesta löytyi ihana mustavalkoinen lyhyt toppi, jossa helmassa on "solmu". Tämä on älyttömän kivan mallinen ja tosi ihanan kevyttä materiaalia.

-Mustavalkoprintti-ihastus jatkuu, löysin ihanat "pyjamapöksyt" Stradivariuksesta. Olen niin ihastunut tällaisiin printtihousuihin viime aikoina. Aluksi en meinannut edes sovittaa näitä, kun ajattelin ettei tämä malli sopisi mun kropalle. Onneksi Janne käski sovittamaan, on meinaan tosi kivat jalassa! Nämä pääsivät heti reissussa käyttöön ja kotonakin näitä on jo tullut käytettyä..

-Olen jo kauan etsinyt ohutta, neonkeltaista neuletta jossa ei ole resoria. Mahdoton tehtävä! Oikeesti, missään ei ole sellaisia kun haluaisin. Nyt törmäsin Pimkiessä täydellisen malliseen, edulliseen, mutta oranssiin neuleeseen, joten päätin sen verran joustaa mun kriteereissä. Edelleen on se neonkeltainenkin etsinnässä, saa vinkata jos jossain näkyy.

-Musta pitkähihainen pusero on oikeastaan aika tylsä, mutta ostin kun se oli alessa ja malli on juuri sopiva töihin.

Mulla on pieni kriisi, kun tajusin etten koko kesänä voi pukeutua kivasti (okei, iltaisin ja viikonloppuisin voi, mutta siinä vaiheessa kun seisoo Bikbokissa ihanien vaatteiden keskellä etsimässä tylsiä kauluspaitoja, niin se ei kamalasti lohduta). Mun oma tyyli sopisi paremmin jonnekin lukioon kun valtion virastoon, pitäisiköhän alkaa pukeutua aikuisemmin? No ei! Mua kauhistuttaa pelkkä ajatuskin yksivärisistä kauluspaidoista, mustista housuista, käsilaukuista jne.. Onneksi sitä siistiä tyyliäkin voi  aina vähän soveltaa omaan tyyliin sopivaksi.. Mun on kyllä pakko ostaa jotain siistimpiä vaatteita ja kenkiä harjoittelua varten, hyvä syy shoppailla?

3 kommenttia:

  1. Oon itse valtion virastossa töissä ja meillä ei ole mitään pukukoodia. Itse pukeudun töihin ihan samoin kuin arkenakin ja ainakaan toistaiseksi ei kukaan sanonut mitään. Syyttäjänvirastossa kun olen, niin olen huomannut syyttäjienkin pukeutuvan virkamies-siististi vain niinä päivinä kun pitää mennä oikeussalin puolelle:)

    Toisaalta kaveri joka on viereiden kunnan syyttäjällä juuri valitti tiukasta pukukoodista. Taitaa siis olla ihan virastokohtaista :)

    VastaaPoista
  2. Haha ja mä oon kans ostanu ton mustavalkosen solmupaidan täältä viime viikolla :D

    VastaaPoista