maanantai 20. toukokuuta 2013

Portugalin rannikolla

R: Komeimmat maisemat koko Portugalin matkan aikana nähtiin, kun lähdettiin viimeisenä päivänä kiertelemään rannikolle. Lissabon oli kyllä hieno kaupunki, mutta vielä upeampaa oli monessa paikassa kaupungin ulkopuolella. Sunnuntaina ehdittiin nähdä vaikka mitä, itse ihastuin eniten merimaisemiin, joka tosin ei ole mitenkään yllättävää.. Näiden lisäksi käytiin mm. Sintrassa ja Penan palatsissa, mutta niistä lisää myöhemmin.

 photo beach2_zpsa9fea06e.jpg
 photo beach1_zps4325c338.jpg
 photo beach3_zps3a6eca7f.jpg
 photo beach11_zpsabf3ee85.jpg
 photo beach12_zpsead82443.jpg
 photo beach4_zpsb6ab3a07.jpg
 photo beach5_zpsa8017507.jpg

Suunnitelmissa oli käydä uimassa, mutta kova  tuuli ei todellakaan houkutellut uimaan. Lisäksi se olisi muutenkin ollut vähän hankalaa, koska oltiin samalla reissulla menossa jo lentokentälle. Maisemat oli kuitenkin mielettömät! Tai no, toi hiekkaranta ei nyt ollut niin erikoinen, mutta siitä rannikkoa ajellessa oli mielettömiä kalliorantoja. Kaikki aina dissaa Teneriffaa, mutta jostain syystä mulla tuli monista maisemista tuolla mieleen Teneriffa? Samat isot Atlantin aallot..

 photo beach10_zps92115146.jpg
 photo beach9_zpse13ad6ea.jpg
 photo beach7_zps55a6690c.jpg
 photo 1-4_zps050d5428.jpg
 photo beach8_zpse15b3185.jpg
 photo beach6_zpse898e0da.jpg

Käytiin manner-Euroopan läntisimmässä paikassa (mainitsinkin siitä jo täällä) ja ne maisemat oli kyllä ihan mielettömät. Sininen taivas ja meri, vihreä niitty, kukkia, majakka.. Maisemat oli ihan kun jostain maalauksesta. Tuuli oli tajuttoman kova, pelkäsin että ripset lähtee irti, mutta olisin silti voinut jäädä tuonne tunneiksi kuvaamaan. Jos joskus matkustatte Lissaboniin, niin suosittelen ehdottomasti tutustumista myös lähialueisiin. Busseja varmasti kulkee suosituimpiin turistikohteisiin. Me oltiin isolla porukalla, joten otettiin auto+kuski koko päiväksi käyttöön, mutta ilmeisesti tuolla on myös melko helppo vuokrata auto ja ajella itse. Mä en itse kyllä uskaltaisi tuolla ajaa, mutta mä olenkin tällanen nössökuski.

Sellaisia kuvia tällä kertaa! Ihastuiko joku muu näihin maisemiin?

6 kommenttia:

 1. Oi vitsi miten ihanalta tosiaankin näyttää!

  VastaaPoista
 2. Thank you :) I think "cute" is just fine ;P Great pictures! I just love that blue color of the sky! <3

  http://venuskerrigan.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Tosi makian näköset maisemat, vau!

  VastaaPoista
 4. Hienot maisemat ja veikkaan, että ovat vielä upeammat livenä. Mä niin rakastan kaikkia vuorimaisemia ja tuollaiset kalliotkin on kyllä vaikuttavat. -Riina (joka ei jaksanut kirjautua google-tilille)

  VastaaPoista