perjantai 10. toukokuuta 2013

Open Happiness

J: Katsoin äsken lätkää netistä ja innostuin siinä samalla vähän muokkailemaan vanhoja Lontoon kuvia, jotka siirsin kaverin muistikortilta koneelleni ja unohdin ihan täysin edes katsoa ne läpi! Piccadilly Circus + punaiset doubledeckerit ovat kyllä niin Lontoota. Mä rakastan noita maisemia!


Ei saisi katsella vanhoja kuvia, sillä tuli yhtäkkiä kauhea innostus lähteä huomenna Lontooseen. Ihan vaan vaikka ajelemaan punaisilla busseilla ympäri kaupunkia. Ensi viikonloppuna tulee tosin taas pari kaveria Suomesta käymään, eli saan sillon olla koko viikonlopun Lontoossa. Eli en kyllä tiedä, että mitä ihan oikeasti siellä nyt tekisin. Jos olisi hyvä ilma, niin lähtisin vaan kiertelemään puistoja, mutta huomiseksi on luvattu +12 ja vettä. Mihin se kesä hävisi?
Taidan siis tämän viikonlopun olla vaan St Albansissa ja säästää rahaa. On se kiva välillä vaan nukkua pitkään, käydä salilla, katsoa Klaania ja nähdä kavereita. Jos sitä vaikka eksyisi huomenna pubiinkin pitkästä aikaa. ;)

Jos joku muuten ei ole vielä tajunnut, niin Riikka on nyt siellä Lissabonissa. Hän on päivitellyt jotain kuvia esimerkiksi Instagramiin (riikka_ni) ja kenties myöhemmin voi tulla jotain Facebookiin, eli kannattaa seurailla sielläkin. Miniläppärikin hänellä on mukana, mutta veikkaan, että siellä on ehkä hieman muutakin tekemistä kun istua nenäkiinni ruudussa ja postailla monta kertaa päivässä. Toisin kun vaikka mulla ;) Reissun jälkeen on varmasti kuvia luvassa! Nyt mä uppoudun taas lentojen, halpabussien, hostlien ja laivojen maailmaan.. Kuulette ehkä joskus miksi! 

Hauskaa viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Olen itse menossa lontooseen kesällä joten matkailuvinkkejä otetaan vastaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siistiä, millon tulet? Tuun oppaaks jos oon vielä täällä :DD Noei, tosta sivupalkisa löytyy Lontoo tagin alta kaikkia vinkkejä. Must see on ainakin Brick Lane, Camden ja Primrose Hill <3 Niin ja kävely South Bankilla ilta-auringon paistaessa!

      Poista