perjantai 31. toukokuuta 2013

(not so) Easy Wax

R: Pääsin mukaan Buzzadorin ja Veetin kampanjaan, jossa testataan Veetin Easy Wax ja Precision Wax-vahoja. Eli siis karvanpoistotuotteita. Ajankohtainen kampanja, tälleen kun kesä ja shortsikelit ovat täällä niin ne kainalo- ja säärikarvat eivät todellakaan ole mitään kaunista katsottavaa. Mä en ole ikinä jaksanut uhrata kovinkaan montaa ajatusta eri tavoilla hankkiutua eroon karvoista, perinteinen höylääminen on helppoa ja nopeeta, vaikka sillä ne karvat ei kovinkaan kauan pysykään poissa..


Innoissani lähdin tähän kampanjaan mukaan, kukapa ei haluaisi silkinpehmeitä sääriä jopa neljäksi viikoksi! Ja noh, eipä se vahaaminen mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Ensinnäkin, vaha kyllä lämpenee kätevästi sähköllä, mutta siihen meni ehkä vähän odotettua kauemmin. Ohje sanoo 20-40min, mutta ei toivoakaan että se olisi 20 minuutin aikana lämmennyt käyttökelpoiseksi. Kun vaha vihdoin oli lämmennyt tarpeeksi, alkoi hauskin osuus. Paketissa on kyllä hyvät ohjeet miten homma toimii, mutta olihan se ihan tajuttoman hidasta ja tahmaista..


Tämä oli ensimmäinen kerta kun käytin karvojen poistoon vahaa ja siinä vahaillessa vannoin että oli kyllä myös viimeinen kerta. Mulla kesti tajuttoman kauan, että sain molemmat sääret edes jotenkin vahattua. Polvista ylöspäin en jaksanut edes yrittää. Lisäksi se lopputulos säärissä ei todellakaan ollut mikään täydellinen. En tiedä mitä tein väärin, mutta kyllä niitä karvoja sinne tänne jäi.. Ja sitä vahaa jäi myös. Jotenkin onnistuin sohimaan sitä ympäri jalkoja ja arvatkaa lähtikö se ylimääräinen vaha hyvin jaloista pois? No ei, ei niillä paketin liinoilla eikä vedellä.


Tiedän että mun "tekniikassa" olisi vielä hiomista ja kun homma on tutumpaa niin siitä varmaan suoriutuu nopeasti, mutta mutta... En oikeen tiennyt miten päin olisin seissyt tai istunut, että olisin saanut tarkkaan kaikki pois pohkeista ja polvitaipeista. Nyt kyllä päätin, että ehdottomasti testaan tätä vielä uudelleen, on meinaan karvat pysyneet tosi hyvin poissa (niistä kohdista mistä sain ne lähtemään..). Veikkaan että tämä tuote ei ollut niin huono, vaan vikaa oli myös käyttäjässä.. Pakko siis kohdata vaaleanpunainen vaha uudelleen. Niin ja ei se vahaliuskan repäiseminen muuten edes sattunut oikeastaan yhtään, ei ainakaan sitten kun siihen tottui.

Millaisia kokemuksia teillä on vahaamisesta?

Kuka vaan voi liittyä buzzadoriksi ja siten saada ilmaisia tuotteita testiin, tämä ei siis ole mikään bloggaajien yksinoikeus! Lisää tietoa saa täältä.

5 kommenttia:

 1. Aika ristiriitaisia kokemuksia on. :D Kerran vissiin sain jonkin allergisen reaktion vahasta, sillä iho näytti ihan kamalalle muutaman päivän ajan ja kutisi ihan hirveästi. Ihan ohjeita kuitenkin noudatin. Toisella tuotteella sujui vähän paremmin, mutta totesin ettei oo yhtään mun juttu tää vahaaminen.

  VastaaPoista
 2. mullakin on tää testissä ja pitää kokeilla heti kun kerkiää :D jännittää kyllä vähän mitä tästä tulee, en tosiaan oo ennen vahahommia kokeillut :p kiva oli lukea tää!

  VastaaPoista
 3. Ei se vaha lähdekkään vedellä. Jos liinat ei auta ni vauvaöljy on yks hyvä keino saada se ylimääränen vaha pois :) mä sain buzzadorilta jonkun toisen veetin testauspaketin. Siinä oli näitä voiteita mitä poistetaan lastalla ja pesusienellä.. mutta sain allergisen reaktion jallkoihin ja molemmat jalat ihan vereslihalla sen jälkeen :( kauhee polte ja kirvely.

  VastaaPoista
 4. Vahalla karvat pysyy kyllä kauan poissa, mutta vahaaminen on niin työlästä, että en sitäusein jaksa tehdä. Vaha sotkee, on tahmeeta ja välillä tulee mustelmia. Olen käyttänyt vahaa, jos olen lähtenyt jonnekin matkalle, koska silloin ei jaksa sheivailla joka päivä. Ne veetin suhkuvahat on ihan huijausta, ei toimi ollenkaan. Paras on se mikrossa lämmitettävä kuumavaha.

  VastaaPoista
 5. Jep, aika samanlainen kokemus oli myös mulla tuosta vehkeestä. Ei kovin helppoa eikä nopeaa. Voisin jopa ehdottaa vuoden turhakkeeksi!

  VastaaPoista