perjantai 31. toukokuuta 2013

Liverpool part 1

J: Pojat menivät eilen jalkapallokouluun, joten mulla, tai siis meillä Teemun kanssa oli vähän omaakin aikaa. Mihis muuhun mä sen käyttäisin, kun kuvien läpikäymiseen ja postailuun? ;) Käytiin me kyllä eilen vähän kaupungillakin, lähinnä pyörittiin kaupoissa ja käytiin pubissa syömässä ja tänään ollaan ehditty jo salillekin!

Tässä nyt kuitenkin niitä Liveropoolin kuvia. Me mentiin sinne bussilla (national express), menopaluu Lontoon Victoria-asemalta sinne maksoi £18 yhdeltä ja matka kesti noin viisi tuntia. Aika meni kuitenkin tosi nopeasti, vaikken oikeastaan edes nukkunut yhtään. Oltiin Liverpoolissa joskus puoli kahdeksalta ja ennen kun löydettiin hotlalle, niin kello oli jo reippaasti yli kahdeksan. Hyvää kannatti kuitenkin etsiä, sillä toi hotelli oli aivan ihana! Se oli kuin pieni asunto. Meidän huoneessa oli ihanat isot ikkunat, joista tuli valoa huoneeseen. Ja puulattia, olisin voinut ottaa sen mukaani!Käytiin perjantaina vaan kävelemässä siinä hotlan lähellä, otettiin asukuvat, syötiin mäkkärissä ja lopulta haettiin Tescosta pullo valkkaria ja palattiin huoneeseen. Väsymys kuitenkin iski ja alettiin ajoissa nukkumaan. Sunnuntaina noustiin sitten aikasin ja lähdettiin tutkimaan kaupunkia tarkemmin. Aurinko paistoi ja oli pitkästä aikaa ihana keväinen fiilis täällä Englannissakin.


Aamupala tietty ulkona! Käveltiin enimmäkseen ympäri keskustaa ja Albert Dockin ympäristössä. Käytiin myös merimuseossa, jossa oli paljon juttuja esimerkiksi Titanicista! Siellä olisi voinut olla kauemminkin, muttei jaksettu olla sisällä kun oli niin nätti ilma.


Albert dock oli kyllä ihan siisti, vaikka ihmisiä siellä oli aivan valtavasti! Liverpool on merenrantakaupunki, jonka kyllä huomasi siitä tuulesta.. Merta ei turhan usein täällä Englannissa näe, joten mä nautin kyllä siitä ihanasta merituulesta ja suolantuoksusta. Meri ja kesä kuuluvat kyllä yhteen!


Löydettiin myös kiva maailmanpyörä, muttei kuitenkaan jaksettu jonottaa sen kyytiin! Se muistutti hyvin paljon London Eyetä, oli vaan pienempi. Näiden kuvien jälkeen palattiin keskustaan, käytiin parissa kaupassa ja hypättiin bussiin, joka vei meidät Anfield Roadille. Siitä lisää myöhemmin.. Mulla on ihan törkeän paljon kuvia siitä illasta, enkä viitsi laittaa niitä kaikkia tähän samaan postaukseen ;)

Onko joku muu käynyt Liverpoolissa? Mitäs tykkäsitte?

1 kommentti: