torstai 30. toukokuuta 2013

kulmaväriongelma


R: Nyt tarvitsen teidän apua! Niin kauan kun olen kulmia meikannut, olen käyttänyt tuollaista H&M:n halpis kulmaväriä, jossa samassa paletissa on kaksi erisävysitä kulmaväriä. Kuten kuvatsa näkyy, tummempi väri on nyt ihan loppu ja palettikin on hieman kärsinyt. Ongelma on nyt se, että mistään ei enää löydy tätä vastaavaa! Vaaleampi sävy, joka on lähes käyttämättä, on liian vaalea. Sillon tällöin olen käyttänyt kulmiin kulmakynää, mutta en oikeen osaa käyttää sellaisia. Kynällä jälki on usein liian "kova". enkä edes ole löytänyt mistään sopivaa sävyä. Onko jollain siis havaintoja näistä H&M:n kulmaväreistä, en kyllä edes tiedä onko näitä myyty moneen vuoteen! Omani ostin joskus monta monta vuotta sitten, on aika riittoisaa tavaraa.. Tai olisiko jollain suositella jotain vastaavanlaista tuotetta? Kaikki vinkit on tervetulleita!

13 kommenttia:

 1. ite käytin vuosia lumenen harmaanruskeeta kunnes joku neropatti päätti vetää sen pois marketeista :D ainoa sävy, joka sopii tälläiselle maantienväriselle suomalaiselle blondille hehee. no, löysin tilalle goshilta täydellisen sävyn ja voin lämpimästi suositella kyseisen merkin kulmakyniä! semmonen luomivärimainen pehmeä lopputulos tulee ja sävyt on just eikä melkein ihania :)

  VastaaPoista
 2. Itselläni on Goshin luomiväripaletti, jossa on kolmen eri sävyn lisäksi kulmavaha. Oon tykännyt setistä kyllä kovasti, ja sen ohella käytän myös kulmakynää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ei luomiväripaletti, vaan kulmaväripaletti :D

   Poista
 3. hei, mulla tuli mieleen että ootko kokeillu kulma"vahaa". en tiedä onks toi oikee termi, mutta siis ite käytän sellasta lumenen eyebrow shaping wax -nimistä tsydeemiä nykyään ja oon tykänny :-) se on siis sellanen vähän nestemäinen puteli jossa on päässä harja, ja niitä on muistaakseni ihan värittömiä ja sit värillisiä. niillä mun mielestä saa aika luonnollisen tuloksen (ellei laita liikaa niinkun mä aina välillä haha.. :D)

  VastaaPoista
 4. Haha mul on ihan sama ongelma kun sulla!!

  VastaaPoista
 5. Argh, tiedän tunteen! Itsekin käytin vuosikaudet erästä Lumenen kulmakynää, mutta jostain kumman syystä sävyn teko lopetettiinkin ihan tuosta vain! Hetken siinä oli kyllä pallo hukassa, enkä vieläkään ole ihan yhtä täydellistä sävyä löytänyt! Murrrr!

  VastaaPoista
 6. Wet n wildiltä löytyy kans tollanen samantyyppinen missä on just vaaleempi ja tummempi sävy plus kulmavaha. Ja voin kyllä lämpimästi suositella, tummempi sävy ei ole mitenkään punertava :) ei oo myöskään hinnalla pilattu ..:)

  VastaaPoista
 7. Oon käyttänyt jo ties kuinka kauan tätä ELFin versiota, toimii! Neljässä eri sävyssäkin vielä.

  http://eyeslipsface.co.uk/en/restofworld/eyebrows/studio-eyebrow-kit/invt/81300

  VastaaPoista
 8. Mulla on tällä hetkellä käytössä GinaTricotin luomiväri nappi Chocolate, joka on mulle ainakin juuri oikean sävyinen :) Jos tuo ei sinulle sovi, niin varmasti löytyy joku hyvä kulmaväri jonkin merkin luomiväristä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ainiin, piti vielä sanoa että Lumenella on lisäksi ihan huippu kulmakarvageeli, jolla saa myös hieman väriä :)

   Poista
 9. Mulla on käytössä melko muinainen Lumenen kulmakynä, jossa on korkissa harja, jolla kova jälki pehmenee :) Siitä onneksi riittää vielä, en tiedä valmistetaanko lempisävyäni harmaanmustaa enää...

  VastaaPoista
 10. mulla on make up storen semmone mis on kolme eri sävyy, musta on siinä paletissa turha, mut ne kaks ruskeen sävyy on hyviä kun sekottaa keskenään ja niitä voi käyttää luomiväreinäki :--)

  VastaaPoista
 11. Mulla oli sama ongelma, kun Avonin kuvastosta ei enää löytynyt mun käyttämää pehmeää kulmakynää. Nyt käytän Lumenen ruskeaa kulmavahaa, joka tuo sopivan kevyesti väriä ja pitää kulmat kurissa. :)

  VastaaPoista