lauantai 25. toukokuuta 2013

kirahvi metrossa

J: Tajusin, että mulla on vielä vaikka kuinka paljon viime viikonloppuisia Lontoon kuvia julkaisematta ja nyt mennään jo seuraavassa, hups. Nyt en voi edes vedota siihen, että olisin ollut kiireinen.. Kaikkea muuta ;) Palataan nyt siis vähän Lontooseen.. Käytiin lauantaina, eli tasan viikko sitten Camdenissa. Olisin taas voinut ostaa vaikka mitä sieltä! Tajusin, etten ole hamstrannut edes yhtään Lontoo-kamaa itselleni. Pakko korjata tilanne pian, pitäähän mun "matka"muistoja saada. Iltapäivällä käytiin Kensigtonissa pubissa katsomassa lätkää, josta kirjottelinkin jo alkuviikosta..


Alimmat kuvat ovat sunnuntailta. Sillon en paljon kuvia ottanut, sillä keskityttiin pääosin shoppailemaan.. Tai muut shoppaili enemmän, mä vaan nämä. Naureskeltiin vähän Cockfostersille, leikittiin metrossa Tuiskun uuden kaverin kanssa ja löydettiin tosi kiva uusi aasialainen ravintola Sohosta. Tosi mukava ja rento sunnuntai siis taas kerran.

Mulla on muuten joku pakottava tarve muokata kuvia tuollaiseksi vanhahtaviksi. Ärsyttää katsoa mun huonolla putkella otettuja kuvia, joista kaikki on vähän erisävyisiä kun asetukset ovat olleet perseelleen. Pitäisi joskus katsoa siinä kuvien otto hetkellä, että mites huonoja niistä tuleekaan eikä huomata sitä vastata koneelta. Liverpoolissa panostan kuviin, lupaan sen. ;) Siitä tulikin mieleen, että pitäisi varmaan alkaa nukkua, jotta selviin noin kuuden tunnin päästä sängystä ylös ja lentokentälle Teemua vastaan. Jännittää!! Hauskaa viikonloppua kaikille!

1 kommentti: