sunnuntai 12. toukokuuta 2013

KIITOS 8.1.2011 - 12.5.2013


J: Tänään oli pakko hyväksyä se tosi asia, että olen todellakin kuluttanut ihka ensimmäiset Converseni puhki. Siis ihan kirjaimellisesti, kuten kuvista varmaan käy ilmi. Ei tosiaan ole mikään pieni reikä kyseessä, ahahaha..  Reilu kaksi vuotta ne oli käytössä. Tulee kyllä ikävä.. Pitäisikö vielä kaivaa ne roskiksesta? Ehkä niillä yhden kesän vielä pärjää? Sillon kun on kuivaa? No ei, ehkä en kuitenkaan. Antaa niiden mennä nyt Conversejen taivaaseen ja tehdä tilaa uusille. Mulla on onneksi toiset mustat, mutta tuollaiset ohutpohjaiset ovat kesällä varsinkin tosi kivat. Haluan uudet!

Olen tänään muutenkin vähän "siivoillut". Tyhjensin vähän laatikoita ja järjestelin vaatteita. Mietin siinä samalla, että mitä voisin laittaa kavereiden mukaan Suomeen menemään, mitä Teemun kanssa ja mitä kenties hylkään kokonaan. Yllättäen mulla ei ole täällä yhtään vaatekappaletta, josta olisin valmis luopumaan. Eli vaikka välillä tuntuu, että olen shoppaillut ihan liikaa, niin kaikki ostokset ovat kuitenkin olleet harkittuja ja sellaisia, joille tulee varmasti käyttöä. Siihen olen aika tyytyväinen! Kaappien lisäksi siivoilin vähän mun konetta.. Deletoin turhia kuvia, siirsin tärkeimpiä ulkoiselle kovalevylle ja järjestelin kansioita siistimmiksi. Oli aikamoinen urakka, mutta tulipahan tehtyä edes jotain fiksua tänään. ;) 

10 kommenttia:

 1. mulla on vieläki mun ekat conssit varastossa, ne on sivusta rikki, en haluu heittää niit roskiin.. varmaan ripustan ne seinälle kun omilleni muutan :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on mun yhet conssit seinällä ;)

   Poista
  2. Oikeesti ihan mahtava idea :DD Jos en joutuis eka roudaa niitä briteistä Suomeen, niin tekisin saman! Niillä on kuitenkin tunne arvoa ;)

   Poista
 2. Hoho, hauskaa, mä nimittäin tänään kaivelin meiän varastoa ja löysin mun ekat conssit, siitä taitaa olla nyt 7-8 vuotta kun ostin ne :-D

  no, tutkailin sitten siinä niitä ja tajusin et ei jumalauta, eihän näistä oo kun kantapäästä se sisäkangas ärsyttävästi rikki, eli siis oon joskus varmaan aatellu että no nää joutaa pois käytöstä koska en saa niitä silleen upeesti suoraan kiskomalla jalkaan..... what the fuck !! haha lähti kyl varastosta takas käyttöön HETI

  VastaaPoista
 3. Oho :D Vähän hyvä, sait sit uudet conssit ihan ilmaseksi :) Onneksi et ollut heittänyt kokonaa pois!

  VastaaPoista
 4. Tennareitten (tai oikestaan minkä tahansa kenkien) pois heittäminen on kyllä ihan älyttömän vaikeeta! Mut ehkä sä tossa tilanteessa teit jo ihan oikean ratkaisun ;)

  Mä en ole ikinä omistanut ainoitakaan Converseja, mutta välillä olen niiden ostamista harkinnut kun ihmiset vakuuttelee, että ne kestää koko elämän (no ei nyt ehkä ihan, mut got the point). Sen takia oonkin nyt hämmentynyt, että ne voi olla parin vuoden jälkeenkin jo roskiskamaa :O Mua on huijattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi ohutpohjaiset hajoaa mun ymmärtääkseni helpommin.. Ja siis mä oon ihan älyttömästi käyttänyt niitä, niin kesällä kun talvellakin ;)

   Poista
 5. Hahaaah eikä!! Miten nuo voi olla tuon näköset :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. .. Tähän vois melkeen sanoa, että näkisitpä mun "valkoiset" :D Ne on melkeen pahemmassa kunnossa vielä!

   Poista
 6. oot ilmeisesti seurustellu tän sun aupair-vuoden ajan, voisko siitä tehdä postausta, kun kummatkin kuitenkin asuu eri maissa? mua kiinnostaisi kovasti ja saattaa olla pian sama tilanne edessä... vai meneekö liian henkilökohtaiseksi :/

  VastaaPoista