tiistai 28. toukokuuta 2013

keltaista kengissäR: Mulla on taas kenkiin liittyvä pakkomielle, mun on pakko saada keltaiset kengät! Huomasin ihailevani blogeissa keltaisia kenkiä, nettikauppoja selaillessa mun huomio kiinnittyi heti keltaisiin kenkiin ja aloin jo miettiä miten hyvältä ne näyttäisivät ruskettunutta ihoa vasten.

Muistan joskus tämän blogin alkuaikoina, olisiko ollut keväällä 2009 kun ostin punaiset ballerinat. Vai ostiko Jenna.. En muista, mutta sen muistan että meillä oli yhteiskäytössä punaiset ballerinat. Käytin niitä sen yhden kevään ja ehkä vähän kesällä, mutta sitten ne unohtuivat jonnekin kaapin perälle. Ehkä jo vuoden päästä siitä mietin, miten joskus osasin yhdistää punaiset ballerinat mihinkään asuihin. (Ehkä en osannutkaan..). Epäilen että nämä keltaiset kengät saattaisivat olla samanlainen päähänpisto, pakko saada kun näyttää niin hyvältä, mutta jo seuraavana keväänä väri ja innostus unohtuu kun joku uusi villitys tulee tilalle.

Mutta, en kyllä voi väittää etteivät noi kengät näyttäisi hyvältä! Eniten houkuttaa keltaiset sandaalit, niiden ostoa voisin perustella ainakin sillä etten omista oikeen mitään hyviä kesäkenkiä. Hassua muuten, että ihminen jolla on liikaa kenkiä sanoo näin, mutta totta se on. En ole enää viime vuosina ostellut niin paljon kenkiä kun ennen ja monet vanhat alkaa kulua puhki. Nellyllä on muuten nyt muutama kiva kampanja, joista muutkin keltaisia (tai muita värikkäitä) kenkiä himoitsevat saattavat hyötyä. Nelly Shoesin kenkiä* on myynnissä iso valikoima 10-20 eurolla ja sen lisäksi pastellinvärisiä kesän juhlavaatteita* on myynnissä 40% alennuksella. Monet näistä tämän kollaasin kengistä on alennuksessa tällä hetkellä, mutta eipä tietenkään nuo yläreunan sandaalit, jotka haluaisin.. Mitäs mieltä olette keltaisista kengistä?

*=mainoslinkki

3 kommenttia:

  1. Tosi makeita kenkiä! Keltaiset korkkarit tai balleriinat olis aika makeet nyt kesäksi!

    VastaaPoista
  2. Mulla on kans kesäkenkä ongelma, kenkiä on ihan älyttömästi, mut mitkään ei (muka) oo hyvät :D
    Ostin just tallinnasta keltaset/neonvihreet ballerinat.. oisin halunnu samalta merkiltä kiilakorilliset korkkarit, mut ei ollu kokoa :/ ja Rasel oli tietty tyytyväinen, ettei näytä niin lyhyeltä mun vieressä :DDD

    VastaaPoista