sunnuntai 26. toukokuuta 2013

kännykänkuorien paluu


R: Mun on jo tosi kauan pitänyt ostaa jotkut suojakuoret mun puhelimeen. Vaihdoin Nokiasta Samsungiin joskus joulukuussa ja siitä asti olen miettinyt että pitäisi ostaa suojakuoret. Selailin eri sivustoja ja monta kertaa melkeen jo tilansin kuoret, mutta aina jostain syystä jätin tilaamatta. Vähän aikaa sitten mulla kävi tuuri, kun Lux-Case* järjesti julkaisijoidensa kesken arvonnan, jossa satuttiin voittamaan lahjakortti. Jenna antoi mun käyttää koko lahjakortin, joten sain vihdoin hyvän tilaisuuden hommata ne suojakuoret! Lux-Casea olin jo usein ennen voittoakin selaillut, joten ei ollut kovin vaikea päättää mitkä ottaisin, vaikka valikoima onkin tosi laaja.

Päädyin lopulta ihan mielettömän kivoihin Lontoo-kuoriin*. Mukavaa vaihtelua tylsään valkoiseen ja kyllähän tämä kuori suojaakin, jos puhelin sattuu vaikka tippumaan. Kuorien lisäksi tilasin omaan puhelimeeni näytön suojakalvon*, joka toimii peilinä. En ole vielä saanut aikaiseksi laittaa sitä paikoilleen, mutta mielenkiintoista nähdä miten se oikeasti toimii. Lisäksi ilahdutin Jannea ja hän sai omaan Lumiaansa uudet kuoret. Lux-Casella on mielettömän iso valikoima kuoria Samsungin eri malleihin ja iPhoneihin, mutta Nokian puhelimiin löytyy melko huonosti.. Tai okei, on niitäkin iso valikoima jos vertaa siihen, miten huonosti niitä löytyy kaupoista. Nokian heikkoutena on kyllä ehdottomasti se, että siihen ei saa kivoja kuoria ja lisäksi varsinkin se, että siihen ei saa monia suosittuja sovelluksia (mm. Instagramia). Kaupoissa on tällä hetkellä kyllä ylivoimaisesti eniten kaikenlaisia iPhonen kuoria, mutta vannoutuneena antiapplefanina en silti ostaisi iPhonea. Nämä on muuten mun ensimmäiset kännykän kuoret sitten vanhan kunnon Nokian 5110:n! Siihen oli varmaan kymmenet eriväriset kuoret.. Tykkäättekö te vaihdella puhelimeenne kuoria?

*=mainoslinkki 

3 kommenttia:

  1. onpa ihana kuori! ja suojakalvo peilinä on varmasti kiva :)
    tykkään kyllä kuoreista, mutten ole lainkaan ahkera vaihtelemaan niitä. joskus niitä olen ihastellut netti-sivuilla, mutten ole vain viitsinyt tilata, ehkä vielä tilaan! :D mulla on ollut vaan sellaista melko kirkas vihreä-kuori ja sit kans on farkku-kuori :)

    VastaaPoista
  2. hei kamoon toi teijän arvonnoissa voittamis prosentti on ihan naurettava! Voitteko jatkossa ilmottaa täälä missä ootte mukana niin ite ei tarvii ees vaivautua ;) Ihanat kuoret silti, mä ostin just iphone 5 ja pitäs hommata jotkut kivat mut eiodsaapäättää!

    VastaaPoista